Egyesek itt kiakadnak hogy miért van a terhesség/teherbeesés témakörben az abortusz, akkor miért nem lepődnek meg azon hogy a szoptatás témakörben tápszeres kérdés van?
Ezen most gondolkodtam el,de kifejtem. Szóval régebben votl egy kérdés,hogy miért tesznek fel egyesek a terhesség témakörbe abortuszos kérdéseket. (Mit tegyen ha véletlen terhes lett meg társai...) Na engem ez ugyanugy meglep..Mármint ami a kérdésemben van. Hogy a szoptatás témakörben tápszeres kérdés van. Mert oké elfogadom hogy valakinek kevesebb a teje és kénytelen este esetleg tápszerrel pótolni. DE az számomra fura hogy 1-2 hetes tökmag és már csodálkozik h nem indul be a tej mikor kapja a tápit. Nekem is azt mondták a kórházban hogy max 1-2 hétig fogok tudni szoptatni... A zárójelentésen is az van hogy "szoptatás a baba igénye szerint,egyenlőre tápszeres pótlással" Én ehelyett otthon cicire tettem és sokat szopizott,igy a mai napig tud szopizni.(19.5hónapos.)
Nem akartam senkit megbántani csak elgondolkodtam..
Én sem akarlak megbántani, de a főkérdésed hogyan kapcsolódik a magyarázatodhoz?
Amúgy engem is ugyanezzel a szöveggel engedtek haza a kórházból, annyiszor raktam cicire a gyereket, ahányszor csak tudtam, mégsem szopik már (19 hónapos) csak 4 hónapig sikerült, pótlással.
Valakinek megy, valakinek nem.
De akkor szerinted melyik témakörbe kellene feltenni a tápszeres kérdéseket?
Én azért nem hasonlítanám össze a két témát, mivel az abortusz embert öl....
Engem nem zavar a tápszeres téma.
Ajánlom, te is inkább fektesd másba a fölös energiádat.
Komolyan ez a problémád, hogy nincs tápszeres témakör külön?! Mert a magyarázatodból inkább az, hogy léteznek tápszeres babák. Tök mindegy, miért, te inkább azt magyarázod meg, mit kellett volna nekik tenniük, hogy csak anyatejes legyen a babájuk. Szerintem neked nem a témakörökkel van igazán bajod, inkább a szoptatás vs. tápszer vitát szeretnéd feszegetni.
Az eredeti kérdésedhez hozzászólva, nemrég egy abortuszos kérdésben a lány végén úgy döntött, mégsem veteti el a babát. Sokszor írt azóta, hogy látta uh-n, és mennyire boldog, hogy a sok hsz-t olvasva meggondolta magát.
Amúgy nagyon egyszerű, átugorhatsz kérdéseket, ha nem neked (mint a témában tapasztaltnak) szól.
Engem nem érdekel az abortuszos téma mert nekem nem volt.
De a másik amit leírtál az nagyon felháborít.Nem kéne elítélni azért valakit mert nem tud szoptatni és tápszert ad a gyerekének.Örülj neki hogy neked beindult a tejed.Azért mert valaki folyton cicire teszi a babáját még nem biztos hogy mindenkinek ettől be is indul.Nekem se indult be a tejem,pedig sokszor cicin volt.És ahelyett hogy beindult volna a tejem jól kisebesedett a mellem.Csinálhattam akármit,nem volt tejem.És a kislányom az elejétől fogva tápszeres volt.Na és ugyanúgy felnőtt mint egy anyatejes.És hidd el nem annyira jó érzés ha nem tudsz szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!