Szoptatás alatt, után teherbeesés?
Sziasztok!
Tudom, h ez mindenkinél máshogy működik, mégis gy kis statisztikát szeretnék kapni arról, hogy szoptatás alatt ki mikor esett teherbe, illetve volt-e ebből bármi probléma? Akinek szopi alatt nem sikerült, annak a befejezést követően mikor sikerült a kistesó?
köszi a válaszokat!
Szia!
Én még kétszer szoptattam (délben és este) mikor sikerült a második babánk! Azóta tartjuk a két szopit 13 hetes vagyok!Én is tandem szopira gyúrok! :)
Mikor próbálkozni kezdtünk, már 4 hónapja pontos 28 napos volt ciklusom!20 hós volt a lányom mikor sikerült a tesó!
9 hós korától menstruáltam amúgy, csak akkor még rendszertelenül!
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
Köszi a válaszokat!
Várok még többet is!
Kedves második! Ne szomorkodj, ha az első baba már az eslő hónapban megfogant, akkor 100 %, h minden rendben van! Akkor szerencsétek volt, most várni kell egy keveset :) Az is lehet, h a Te szervezetedből lassabban ürülnek ki a szopival járó hormonok! Pár hónapon belül biztos beköltözik az új pocaklakó! :)
Szia!
Bocs, hogy hasznosat nem tudok irni, de a kérdésed engem is érdekel.
A Kisfiam 7 hónapos múlt, aktivan szopik, minimum 8x, éjjel-nappal zsinórban. Kiváncsi leszek,mikor lesz "eredmény", mert a Kistesó ellen mi sem teszünk semmit.De izgulok is, mert a Baba előtt 2 vetélésem volt, és félek, hogy a szoptatás mellett ennek nagyobb az esélye.Bár ahogy a korábbi válaszokat olvasom, nem feltétlenül okoz problémát :-)
Kedves 5. hozzászóló!
Sajnálom a vetéléseidet, de én úgy tudom, h ilyen esetben célszerű megvárni a szopi végét a kistesóval! Tudom, h nagyon sok nőnél ez nem okoz problémát, de ilyen esetben úgy tudom nem javasolják! Igazából tisztában vagyok vele, hogy van akinek sikerül a baba szopi alatt mensivel vagy akár anélkül, van akinek mensi ellenére sem jön össze! Van akinek egyből sikerül szopi abbahagyása után, van akinek kell várnia pár hónapot, h a hormonok ürüljenek! Szóval mindenkinél máshogy megy, csak kíváncsi voltam a többieknél hogy működik!
Köszönöm a válaszokat, várok még! :)
Kedves 5.
A napokban olvastam, hogy akinek volt korábban vetélése, vagy barnázgat, az nem szoptathat terhesen, mert úgy már dupla kockázat! Ezt jó, ha tudod.
Itt 5.
Köszönöm a figyelmeztetést! Igazából a sorsra bíztam magunkat, az első Babám is nagyon nehezen jött össze, így eleve arra vagyok berendezkedve, hogy a következőnél sem lesz sima ügy. A Kisfiam már lassan 11 hónapos (hogy megy az idő ...),kb. 6-7x szopik naponta, mensim még mindig sehol. Titkon remélem, hogy majd egyszer csak meglepetés ér, és mensi nélkül beköszönt a Kistestvér. Nagyon szeretném ... Viszont csak azért, hogy mielőbb teherbe essek, nem akarom elválasztani a Babámat, majd meglátjuk, hogy alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!