Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Teherbeesés szoptatás alatt?

Teherbeesés szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
6 hetes a babám és most voltunk először eggyütt a párommal. Gumival védekeztünk, ami sajnos kilyukadt (ilyen még sohasem fordult elő velünk). Ugye ilyenkor még nagyon kicsi az esélye, hogy teherbeessek?? Egyébként kizárólag szoptatok.
2010. febr. 18. 17:37
 1/7 xStefix ***** válasza:

Igen, valószínűleg.

[link]

2010. febr. 18. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, elég kicsi az esélye, vicces, hogy mi szóról szóra ugyanígy jártunk:D

Én vettem egy hónappal később tesztet, és igazából utána nyugodtam meg, de ne izgulj, nálad sem lesz gond:)

2010. febr. 18. 18:01
 3/7 xStefix ***** válasza:
Jamm, lehet, hogy érdemes lenne legközelebb sikosítót is használnotok a gumi mellett.. Hosszabb időbe is beletelhet, amíg a szervezeted visszaáll a régi kerékvágásba és pl. elég nedves lesz a hüvely a közösülés idejére.
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt itt már valaki, akinek a 6 hét utáni első együttlétnél összejött a testvér, emlékszem írta 10,5 hónap van akét baba között.
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Az első 10 hét biztonságos, így a 10 és fél hónap tényleg a legkisebb korkülönbség, ami kijöhet...
2010. febr. 18. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem nem lesz semmi. Még korai lenne :) Szerintem meg sem lehetne tartani, nem bírná ki a méhem, nemhiszem, hogy ilyen gyorsan regenerálodott volna.
2010. febr. 18. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Megjegyezném, tutira regenerálódott a méhed, ha megmarad a baba magától. Miért ne lehetne megtartani? Egyébként 5 héttel a szülés után már menstruáltam. Ritka, de így volt, ez 2 hete volt, az orvos is megerősítette. Pedig 3. gyerek. Az első leszámítva mind szoptatás alatt jött össze. Igény szerint és kizárólag szoptattam/szoptatok. Persze nagyon ritkán lesz 10 héten belül kistesó.
2010. febr. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!