Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki csak a szülésnél szeretné...

Aki csak a szülésnél szeretné megtudni a babája nemét, hogyan készült a babaruhákkal?

Figyelt kérdés
Csak unisex ruhákat szereztetek be, vagy külön készültetek fiús és lányos ruhákkal is?
2011. szept. 23. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
egy barátnőm nem tudta a baba nemét, mert a babája nem mutatta meg magát :) ő uniszex rucikat vásárolt és a rokonoktól kapott még rengeteg ruhát meglepetésként szülés után. (Azok már mind kislány rucik voltak)
2011. szept. 23. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak uniszexet szereztem be, nálunk ezek domináltak: fehér, halványsárga, bézses színek. Kevés halványzöld, meg narancsszínű rucit is vettem, meg 1-2 meggybordót. De aztán örököltünk egy csomó ruhát, lányosat-fiúsat vegyesen, úgyhogy végülis mindegy volt hogy miket vettem korábban. Mondjuk a lányomra aztán fiús cuccokat is ráadtam, persze kombinálva, hogy legyen rajta valami csajos is mindig - kb 2-2.5 éves koráig úgyse érdekelte különösebben h mi van rajta.

A fiamra viszont csecsemőkorában ugyan még ráadtam pl naci alá rózsaszín harisnyát, később már nem, mert a férjem frászt kapott tőle :-)

2011. szept. 23. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Nekem is van már egy fiam, amikor terhes voltam vele akkor már tudtam, hogy fiú lesz, de a 2. babánál inkább megtartanám a szülésre a meglepetést. Fiú ruha van bőven, de lányos is, csak azok el vannak téve. Akkor ezek szerint jobb lesz ha mindkét fajtával készülök.
2011. szept. 23. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyu nem akarta tudni, hogy fiú leszek e vagy lány.

mindenkinek azt mondta, hogy biztos fiú lesz, de ő mindenből rózsaszínt vett. Lány lettem, de elég fiús:D

2011. szept. 23. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartuk előre megtudni a nemét :) Unisex cuccokat vettünk, aztán később varázsolódott át minden rózsaszínné... :) A fülbevalót előre kinéztem, szülés után a férjem rohant megvenni, hozta a kórházba :)
2011. szept. 23. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem vettünk sok ruhát, de amit vettünk, azok fehérek-sárgák voltak. De tényleg alig volt 56-os ruhánk. Utána már 62-esből rózsaszíneket vettünk :) Jó is volt így, mert nem hordta sokáig az 56-ost, olyan nagy volt!

A nagyobb dolgok, babakocsi, hordozó, stb ezek mind uniszex színűek voltak, pl narancssárga meg ilyenek.

2011. szept. 24. 06:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan kíváncsi voltam rá, hogy milyen nemű lesz, de a doki nem tudta biztosra megmondani, csak annyit mondott, hogy fiúnak TŰNIK, de nem egyértelmű. Ezért nem is mertem nagyon fiús ruhákat venni. Helyette vettem sok fehéret, meg további uniszex ruhákat, a következő méretből meg már lehetett venni fiúsakat, mert tényleg fiú lett :) Ajándékba meg amúgy is kaptunk fiús rucikat. Na meg öcsém után is marad sok kisfiús rugi (igaz, azok nagyjából 20 évvel korábbiak voltak, de nekem pont azért tetszettek, mert én nagyon bírom az ilyen régi dolgokat).
2011. szept. 24. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A 2. babánál mi sem akartuk tudni a nemét, az első gyerkőcünk kisfiú. Új ruhákat nagyon keveset vettem, az mind csajos volt. Úgy voltam vele, ha kislány akkor legyen pár szép darabja kezdésnek, ha fiú akkor pedig ott vannak a tesó ruhái.

Hazahozatalra 2 pakkot készítettem. (persze a párom rittig a rosszat hozta be)

2011. szept. 24. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:

egyiknél sem tudtam mi lesz (3 gyerek van)

mindegyiknél vegyesen készültem ami tetszett megvettem max ha nem kell akkor eladom vagy oda adom valakinek

2011. szept. 24. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Unisex cuccokat vettünk, első gyermek lány, második fiú. MÉg ha fordítva, de a fiamra biztosan nem adom rá a rózsaszíneket.
2011. szept. 24. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!