Aki csak a szülésnél szeretné megtudni a babája nemét, hogyan készült a babaruhákkal?
Csak uniszexet szereztem be, nálunk ezek domináltak: fehér, halványsárga, bézses színek. Kevés halványzöld, meg narancsszínű rucit is vettem, meg 1-2 meggybordót. De aztán örököltünk egy csomó ruhát, lányosat-fiúsat vegyesen, úgyhogy végülis mindegy volt hogy miket vettem korábban. Mondjuk a lányomra aztán fiús cuccokat is ráadtam, persze kombinálva, hogy legyen rajta valami csajos is mindig - kb 2-2.5 éves koráig úgyse érdekelte különösebben h mi van rajta.
A fiamra viszont csecsemőkorában ugyan még ráadtam pl naci alá rózsaszín harisnyát, később már nem, mert a férjem frászt kapott tőle :-)
Nekem anyu nem akarta tudni, hogy fiú leszek e vagy lány.
mindenkinek azt mondta, hogy biztos fiú lesz, de ő mindenből rózsaszínt vett. Lány lettem, de elég fiús:D
Nem vettünk sok ruhát, de amit vettünk, azok fehérek-sárgák voltak. De tényleg alig volt 56-os ruhánk. Utána már 62-esből rózsaszíneket vettünk :) Jó is volt így, mert nem hordta sokáig az 56-ost, olyan nagy volt!
A nagyobb dolgok, babakocsi, hordozó, stb ezek mind uniszex színűek voltak, pl narancssárga meg ilyenek.
A 2. babánál mi sem akartuk tudni a nemét, az első gyerkőcünk kisfiú. Új ruhákat nagyon keveset vettem, az mind csajos volt. Úgy voltam vele, ha kislány akkor legyen pár szép darabja kezdésnek, ha fiú akkor pedig ott vannak a tesó ruhái.
Hazahozatalra 2 pakkot készítettem. (persze a párom rittig a rosszat hozta be)
egyiknél sem tudtam mi lesz (3 gyerek van)
mindegyiknél vegyesen készültem ami tetszett megvettem max ha nem kell akkor eladom vagy oda adom valakinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!