Mennyi idősen volt a gyereked lába 25ös? Nemet is.
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 19:15
1/12 anonim válasza:
Idén tavasszal, akkor még nem volt 3 éves.
2/12 anonim válasza:
Bocsi, ő fiú, viszont elég magas, szerintem ez is mérvadó. Első voltam.
3/12 anonim válasza:
Kisfiam 23 hónapos, a 24-es szandiban csutkára végigér a lába. Bölcsibe egy hónap múlva már benti szandinak vehetek 25-öset.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok.
Ettől tartottam,én is olyan 3évre tippeltem. A kislányom még csak másfél éves lesz,de 25ös a lába. Éppen ma vettem neki cipőt. Múlt hónap elején vettem neki egy 23as szandált,de már a lábujjai kilógnak belőle!
2011. aug. 31. 19:29
5/12 A kérdező kommentje:
21es volt a lába az első cipőjénél,akkor volt alig 1éves.
2011. aug. 31. 19:31
6/12 anonim válasza:
Ne aggódj, az én gyerekemnek is 11 hónaposan 22-es a szandálja, igaz ő fiú, tehát nem probléma ha nagyon nagy lábú lesz:))
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tudok ellene tenni semmit,de milyen lesz már ha felnő 46os lábbal,nő létére?! Fiúknak azért más. Én is alig tudok a 41es lábamra normális cipőt venni.
2011. aug. 31. 19:51
8/12 anonim válasza:
Azért a cipők méretezése függ az adott márkától!!!
A fiam 16 hónapos és 20-as Elefanten szandi kezd kicsi lenni.
9/12 anonim válasza:
Lány, jövő héten lesz 2,5 éves, még éppen, hogy jó rá a 25-ös szandálja
10/12 anonim válasza:
Szia!
Kisfiú,novemberben lesz 3 éves,és most örökölte meg a tesó 25-ös szandiját,amit a tesó 1,5 éves korában hordott:)
(a tesónak azóta is nő a lába,7 éves,ma kezdi a sulit és 35-ös cipői vannak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!