Hány gyereked van? Kort és nemet is lécci?
Figyelt kérdés
manapság a mai világban nem vállalnak a fiatalok gyereket.Szeretném megtudni tényleg így van e kort és nemet is írjatok.!????köszi2010. júl. 7. 16:39
1/31 anonim válasza:
Szia! Nekem van egy 17, 15, 10, 6, és egy 2 éves kislányom! Mind egy házasságból, és egy apától született! És mind természetes hüvelyi szülés volt.
2/31 anonim válasza:
1 kisfiam van. Ő 13 hónapos, én 29 éves leszek. Kistesó is tervben van... :)
3/31 anonim válasza:
Na akkor én cáfolok :) 4 gyerekem van és 39 éves vagyok, nő :D (lehet, hogy én már nem vagyok annyira fiatal, de a 3. babánál még az voltam)
4/31 anonim válasza:
Szia
Nekem egyelőre egy lányom van, 13 hónapos, én pedig 28 éves vagyok.Férjem is 28.
De még szeretnénk 2-t, hamarosan jöhet a tesó.
5/31 anonim válasza:
22 hónapos kisfiam van és 21 h.kismama vagyok "nem tudjuk még" neművel! :) 34 éves vagyok.
6/31 anonim válasza:
3 fiam van,7,4,és 1 évesek. Egyébként én 35 vagyok.
7/31 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, nem írtam hogy én 39 éves vagyok. A párom meg 41. És úgy látom nem vert még ránk senki:):):)!
8/31 anonim válasza:
Szia 35 éves nő vagyok van két lányom 14 és 10 évesek és egy 8 éves fiam
9/31 anonim válasza:
Szia!37 éves nő vagyok,4 gyermekem van 16,12,9 és 2 éves lányok.
10/31 anonim válasza:
1 kisfiunk van,aki 11 hónapos ma.Én 28 vagyok,férjem 36 lesz.Egy tesó tervben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!