Ha megválaszthatnád hamarosan megszülető gyereked nemét és kinézetét, megtennéd? Ha igen, mit választanál?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:56
1/20 anonim válasza:
lány,kék szemü,szőke,hosszú hajú,okos,kedves,szeretetreméltó,tisztelet tudó!
2/20 anonim válasza:
kislányt szeretnék,mert már van 2 fiú
3/20 anonim válasza:
Igen megtenném!!Szeretném ,ha rám hasonlítana!
4/20 anonim válasza:
Mindketttönkböl a legjobbakat örökölje,kivül bévül.
5/20 anonim válasza:
Nem változtatnék rajta. Így tökéletes!:D
6/20 anonim válasza:
Feltétlenül! S azt szeretném, hogy legyen olyan szép, okos mint a feleségem: következésképp lány legyen.
üdv.: hegedor
7/20 anonim válasza:
A kinézetét semmi féle képpen nem szeretném megválasztani, mert akár hogy néz/nézne ki, IMÁDNÁM!!!!
akkor is ha szőke, barna, magas, akármijen!
de a neme kérdése a z teljesen más... Ha tegyük fel nekem van 3 LÁNY gyerekem, és én elsőnek is fiút szerettem volna, akkor miért ne választhatnák? de az első gyereknek ne én, hanem a természert mondja meg mi legyen, és ha nem az lett emit én szerettem volna, akkor másodszorra már nekem is lehet beleszólásom...
8/20 anonim válasza:
Semmiképpen nem avatkoznék bele a sors (Isten...stb) akaratába. Pláne hogy milyen legyen szeme, haja. Aki igy tesz, az nem gyereket vár, hanem játékbabát.
9/20 anonim válasza:
Én csak annyit választanék, hogy egészséges legyen
10/20 anonim válasza:
egészséges legyen. hármasiker 2lány, 1 fiú. ennél többet nem válogatnék (még 'darabszámot' illetően sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!