Van olyan ismerősöd, aki megbánta, hogy gyermeket vállalt? Olyanra gondolok, aki szereti nagyon a gyerekét, de megbánta, hogy így döntött és ezt be is vallja, vagy látszik rajta néha.
Nekem csak olyan van, aki azt "bánja" (persze nem így mondanám) hogy kettőt vállalt, mert igen nehéz helyzetbe kerültek, ráadásul most egyik gyerek sem tud már menni a szokásos nyelvi táborokba, sportra, stb, mert nagyon lecsökkent a jövedelmük. A férj szerint, ha csak a lányuk lenne, akkor neki még ki tudnák "termelni" a rávalót, de a kettőnek már nem.
És őszintén remélem, hogy a sors nem fogja őket megbüntetni emiatt a gondolatuk miatt.
ma 14:31 nem értelek mért büntetné öket a sors?
Nyilván tudták hogy 2 gyerekre 2-szer annyi pénz kell, a nyelvi tábor meg nem létszükség.
Kedves Utolsó válaszoló!
A sors büntetését úgy értem, hogy remélem, nem "veszítik" el az egyik gyereket. A legjobb barátnőm mikor terhes lett, öröm helyett agonizálni kezdett, hogy jaj, most le kell mondjon egy céges utat, ami neki nagy lehetőség, stb. stb. Rá egy hétre elment a babája. (Így értettem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!