Egykék anyukái! Megbánta, hogy nem szültél még egy kisbabát?
Van egy gyermekem, és szeretnék kistesót, de sajnos nem merjük bevállani. ( Nem részletezem, anyagiak.....)
Ha a szívemre hallgatok,akkor viszont akár most azonnal vállalnám.
Hát, az én fiamnak szerintem nem lesz testvére. Most 3 éves, az apjával már nem vagyunk együtt, de nem is ez az egyetlen ok. Ha együtt lennénk, vagy ha lenne párom, akkor sem hiszem, hogy lenne. 20 éves voltam, amikor megszületett, szóval akár arra is lehetne gondolni, hogy ha így, fiatalon szültem, akkor még simán lehetne több gyerekem is, de nem ez a helyzet. Én a GYED lejárta után kezdtem egyetemre járni, amikor ő a bölcsit kezdte, aztán úgy alakult, hogy az egyetemre rá is kell húznom egy évet, szóval kb. 27 éves leszek, mire diplomát kapok. Egyetem alatt biztos nem vállalnék be mégegy gyereket, nem akarom tovább húzni a dolgot. Utána dolgozni szeretnék végre valahára a szakmámban (persze korábban is dolgoztam, de más területen), szeretném megalapozni a szakmai előmenetelemet. Szóval nem akarok 1-2 év munka után elvonulni GYED-re megint, legalább 5-6 évet dolgozni akarok. De most úgy gondolom, hogy 30 éves korom után meg már nem igazán szeretnék szülni. Persze lehet, hogy akkor majd meggondolom magam, de ha 10-15 év korkülönbség van két testvér között, az már nem is olyan testvéri viszony, ők már nem fognak úgy együtt játszani, mint azok, akik 1-3 év korkülönbséggel születtek.
Pedig igazából szeretnék még gyereket, csak úgy vagyok vele, hogy egy már van, ezért annyira nem fogom fel tragikusan a helyzetet, ha nem lesz több.
Én 32 éves vagyok, 29 évesen szültem. A szerződésem lejárt épp abban az évben,mikor szültem, és persze nem vesznek vissza a munkahelyemre. Szóval most állást keresek, a GYES hamarosan lejár. Ha most nem vállalok be kistesót, akkor tuti nem lesz nálunk se. 35 felett már nem akarok szülni.
Hát ez van.
Akkor méh bőven ráérsz.
Az elsőt 28 évesen szültem, a másodikat 37.
Elször nem is akartam másodikat, aztán úgy voltam, mjad ha nagy iskolás lesz, végül 9 év lett korkülönbség.
előző
Szerintem sokkal jobban vagyok érett most, mint voltam 28 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!