Kettő vagy három gyerek? Van valaki, aki megbánta, hogy belevágott egy harmadik gyerek vállalásába? Szívünk szerint még nagyon szeretnénk egy kisbabát, de ha az eszemre hallgatok, sokkal egyszerűbb kettővel.
Szerintem inkabb hallgass az eszedre, mert nyilvan tisztaban vagy mindennel. Most lehetne itt regelni...stb. de tudod hogy mivel jar egy gyerkoc.
Par ev mulva is vallalhattok babat meg, ha nagyon-nagyon faj majd meg ra a szivetek.
En azt tapasztalom, hogy a kozepso manocskaknak a legrosszabb. A nagyobb gyerek az elejen imadva volt, hiszen elso baba, es amikor meglesz a harmadik baba akkor pedig a 3. lesz imadva, hiszen a masik ketto akkor mar nagyobbacskanak szamit.
A kozepso sinyli meg mindig, ra mindig kevesebb ido jut szerintem.
Nekem csak egy van, es nem is lesz tobb. Bar meg nagyon fiatal vagyok, de sajnos nem ugy alakult az eletem, ahogy elterveztem, es egy manocskat megiscsak konnyebben tudok nevelni mint tobbet.
Szerintem varjatok meg a 3. babaval.
Egy anya sosem bánja meg a gyerekét.Annyi felé osztódik, ahány felé kell...
Középső nem sínyli meg ésszerű, szeretetteli családban.
De az anyagiak bizony meg húzzák a határt a gyerek kérdésben is- kinek, mikor...
Szia!Nekem van egy bátyám és egy öcsém,kicsit rossz volt,hogy én ritkán kaptam új holmikat...de ki lehetett bírni.
Nekem most 3 hónapos a kicsim,eddig úgy volt hogy ősszel belevágunk a kistesó projektbe,hogy köztük is(nálunk is) csak 2 év legyen.de ....ha most eltörlik a GYEDet és ennyire sz.r a helyzet,lehet mi is várunk még egy kicsit.És nem vagyok elzárkózva a 3. baba elől sem,de az még elég messze van.Igaz hogy idén már 28 leszek,úgyhogy nagyon sok időm már nincs...de majd meglátjuk :-)
Szia!Mint ha én tettem volna fel a kérdést...Napok óta ez a "téma"foglalkoztatt és hát igen attól függ honnan nézzük a dolgokat.Én is ha az anyagiakat veszem előre akkor nem szülnék 3-dikat és ha úgy nézzük mindig lehet valamire fogni és akkor csak húzodik a dolog és esetleg azon kapnám(kapnád)magam hoppá már hova egy baba?Nem vagyok"idösebb"fiatal anyuka vagyok és imádom a gyermekeimet és szeretnék nagyon-nagyon mégegy manócskát én úgy gondolom úgy lenne teljes az életünk.Már csak azt kell megbeszélni mennyi idő legyen a két kicsi között:)!!
Egyébként a párod mit szeretne?
Sok szerencsét és minden jót nektek:)!!!
2 gyermek anyukája
Én is 36 éves vagyok, 2 gyermekem van, 12 és 5 évesek. Mindkettő kisfiú. Szertnék még egy kislányt is ( vagy fiút, ami lesz) , de sajnos több mint 3 éve próbálkozom, de nem sikerül. Lehet, hogy az életkorom miatt, vagy azért mert volt 2 missd ab-om, ki tudja...de ha jönne, nagyon örülnék neki...és a gyerekek is szeretnének kistesót
De ebben a gazdasági helyzetben nagyon meg kell gondolni, hiszen a lakáshitel törlesztése is 2 hónap alatt 67 ezerről 92 ezerre nőtt nekünk és ki tudja mi várható még....de a pénz nem minden...ahol szeretetben nőhet fel 3 gyerek, ott nem a pénzen múlik a boldogság
Az első válaszolónak a kérdésére felelnék semmi cinizmus nem volt a kijelentésembe(legalábbis nem szándékosan)nem gondoltam volna,hogy már mindenbe a legrosszabbat keresgélik.
Csuppán annyi,hogy ÉN fiatalon szültem a gyerekeket és szeretnénk mégegy babát de ha várnánk még vele mondjuk a válság miatt akkor akkár utána is lehet ne arra fogni,hogy még mindig ne majd késöbb,mert akár mikor kerülhet pénz problémába az ember és eljön az az idő amikor már akár a kora miatt nem válalja.
És bocs,hogy szerettem a gyerekeimet és akár ezt mással is megosztom.Mert úgy éreztem más is így van ezzel.
Remélem érted mire gondoltam a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!