Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kettő vagy három gyerek? Van...

Kettő vagy három gyerek? Van valaki, aki megbánta, hogy belevágott egy harmadik gyerek vállalásába? Szívünk szerint még nagyon szeretnénk egy kisbabát, de ha az eszemre hallgatok, sokkal egyszerűbb kettővel.

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Az első vok,igen értem,h mire gondolsz...nem feltételeztem rosszat rólad,csak első olvasatra furi volt.Nekem 16 év korkülönbség van a gyerekek között(így hozta az élet),de én úgy vagyok vele,ha vmit akarok,annak semmi nem állhat az útjába(persze a lehetőségek határain belül).És uolyan jó babázni,mint anno...és én konkrétan akár 40 évesen is simán bevállalnám a babát,manapság az sem számít extrának...a végére annyit,hogy BOCS,ha félre értettelek!
2009. febr. 7. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem miért vannak azok a válaszok lepontozva, akik vállalnának harmadik gyermeket is. Én is szivesen vállalnám.
2009. febr. 7. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Semmi gond mind a ketten fére értettük ezekszerint egymást,de semmi gond:)!!!!

És tényleg ki pontozza itt le azokat akik 3-at szeretnének?Mert nem értem én sem miért pontozzák le?

Na de mindegy.

2009. febr. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!