Ha megszületik a gyereke, nem jön egy darabig?
Figyelt kérdés
volt férjemmel nagyon rossza a viszonyunk, szokott jönni a gyerekünkért, de elég ritkán, 3-4 hetente. Nem is szól előre, csak jön, és elviszi. Volt gyermekelhelyezés is, meg van határozva, mikor jöhet a gyerekért. Most viszont a barátnője nemsokára megszül.2012. júl. 5. 17:42
1/7 anonim válasza:
És? Szerintem attól még az ő gyereke marad, fog menni.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a két dolog összefügg.
3/7 anonim válasza:
Én azt sem engedném, hogy így össze-vissza vigye el a gyereket. Nem egy játékbaba, amit akkor vesz elő, ha kedve van hozzá.
Ráadásul úgy, hogy bejelentés nélkül megy, amikor úgy gondolja, hogy "Na, most apa leszek pár órára."
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, egyetértek veled, nekem sem tetszik ez a helyzet, sosem tudom, mikor jön érte. De nem lehet vele beszélni, mert nagyon nem szép hangnemben válaszol, nem is szólok hozzá, ha egy mód van rá.
2012. júl. 5. 18:09
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy soha többet nem látod. Nem egy és nem két példa van erre.
6/7 anonim válasza:
És lehet,hogy jobban is jársz így.
7/7 anonim válasza:
nekünk is csak anyán múlt, hogy apa tartja velünk a kapcsolatot és öregen értette csak meg mennyit is jelentünk neki, és hál égnek anya miatt, öregen is mellette álltunk.
szóval nevelni kell a férfiakat. sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!