Van olyan, akinek nem lett gyereke mert nem akart, de megbánta?
"4ik válaszoló, megint butaságot írtál. Az élet nem abból áll, hogy folyamatosan mosolyog és sugárzik az ember, mert gyereke van. A mindennapi gondoktól, küzdelmektől fáradtak az emberek, és nemcsak az anyukák, mindenki.Te sem lehetsz egy mosolygós ember, lefogadom, pedig nincs is gyereked. A gyerek egy olyan érzetet ad az embernek, amit nem lehet elmagyarázni, érezni kell és csak az érezheti, akinek van. Egy gyerektelen ember ne okoskodjon, hogy miért nyűg a gyerek, hiszen ne alkosson véleményt olyan dologról, amiről fogalma sincs."
Milyen igazad van! Tényleg nincs róla fogalmam, hiszen életemben nem láttam még gyereket. Talán egyszer, egy lexikonban mintha láttam volna képet egy gyerekről, de most hogy mondod, már ebben sem vagyok biztos.
Ellenben nagyon feltűnő, hogy milyen görcsösen próbálsz magadnak önigazolást találni arra, hogy te élsz helyesen.
Tudod mit? Igazad van :) Te vagy a szent, én meg a sz@rember! Így már jó?
A kérdező meg gyorsan menjen szülni, mert üngyibüngyi nélkül semmit nem ér az élete, én nem is értem, hogy miért nem kötötte fel még magát, ti értitek?
22.
Tényleg nincs fogalmad, ne legyen gyereked, meg fogod úszni a gondot, de az örömöt is, amit adhat. Inkább a stÍlusoddal van gond, hogy te mindenkit egy idegroncs, lestrapált, élve eláshatja embernek Írsz le, mert vállalt gyereket. Lehet anyukád Így élte meg, de nők milliói nem.
25.ös!
Te miről beszélsz?? Jézusom, ilyen mániás depressziósok ne válaszoljanak ilyen kérdésekre!! Ki punnyad a tévé előtt? Szerintem normálisabb életem van, mint neked!
Miért jön mindenki az anyámmal, könyörgöm? Mi köze van neki ahhoz, hogy én mit akarok vagy mit nem? Teljesen jó a viszonyunk, és szerencsére azt is megérti, hogy nem akarok gyereket. Nem nyúz az unokáért, hiszen tudja, hogy az én életemről nekem kell dönteni. Pont fordítva van, nők milliói élik meg úgy a dolgot, ahogy azt írtam, csak
nem vallják be. Vagy néha mégis:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
A stílusom nem véletlenül olyan, amilyen. Az anyukák bármilyen stílusban írhatnak, lehülyézhetnek, az érdekes módon nem tűnik föl senkinek. Pedig hülyének azt nevezném, aki ész nélkül szül, aki legalább elgondolkozik előtte, az biztosan nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!