Van olyan, akinek nem lett gyereke mert nem akart, de megbánta?
Figyelt kérdés
29 éves nő vagyok, egyelőre azt érzem, hogy egyáltalán nem szeretnék gyereket, de mindenki azt mondja, hogy ez a legjobb legfantasztikusabb dolog a világon, megváltozott az élete stb...de én csak lemondást látok benne, és azt, hogy a szabadságomat teljesen korlátozná. Van itt olyan aki szintén nem szeretett volna de később amikor már nem lehetett neki mert megöregedett megbánta? Kicsit bizonytalan vagyok még, hogy ha nem lenne megbánnám később de inkább a gyerek nélküli élet felé hajlok.2012. júl. 15. 09:19
61/61 anonim válasza:
Szeretném mondjuk tudni, hogy te melyik hivatalos statisztikából tudod ennyire biztosra megmondani, hogy minden nő élete befellegzik, ha gyermeket szül. Mert gondolom azért annyira okos csak vagy, hogy a körülötted élő példák, illetve az itteni kérdések linkelgetése közel sem érv bármire is. :) Egyébként lehet véleményed, legyen is, de kötelező ezt ilyen stílusban közvetíteni? (Nem, nincs gyermekem, és egy jó darabig nem is lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!