Szülők ti miket tiltottatok a a gyereke (i) dnek?
Jézusom O.O a második nagyon durva...
Nekem csak a szokásos cigi, pia. De nem szólnak ha az van tudják, hogy nem vagyok hülye :)
18L
első, 16 éves vagyok, 2 éve járok bulizni. Még mindig normális ember vagyok pedig akkor járok haza , amikor akarok,nem jön értem senki. Normális párkapcsolattal. Nem vagyok tiniribi sem. :)
köszönöm a szót.
semmi nincs megtiltva,pl ilyenek ,hogy hajfestést megbeszélem anyuval, vagy ilyesmik. A cigit egy szülő sem tudja tiltani, mert a buliban sem áll ott melletted, h na cigizel-e vagy sem.
16L
Én a "gyerek" vagyok, de:
Konkrétan soha semmit nem tiltottak.
Járhattam hajnalig bulizni, nyaralni, máshoz aludni, pierciget is csináltathattam, cigi/pia dologra sem mondtál soha azt, hogy ne. Meg sem kérdezték szoktam e, de nyilván gondolták, hogy buliban igen.
Szóval kb 14 éves koromtól fogva azt csinálok, amit akarok.
Ehhez képest, egyetemet végzett, dolgozó, családos nő vagyok.
Akinek meg van az esze, meg a normális példa maga előtt, akkor nem lesz drogos, piás, rib*nc, ha meg van minden engedve sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!