Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a férjednek már...

Zavarna ha a férjednek már lenne egy-egy gyereke egy-egy anyától?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet, elfogadtam, csak véleményeket várok. Mindkét gyereke becsúszott gyerek, az elsőnél 17 éves volt, a másodiknál egy nagyon rossz kapcsolatot próbált meg az akkori barátnője így megmenteni. És hozzá kell tenni, vállalta a felelősséget, pénzen túl is sokat foglalkozik velük. A kisebbik a hónap felét velünk tölti. Illetve a férjem vágyik arra, hogy olyan gyermeke is legyen akit tervezett, akart, várt, igazi családja legyen. Én úgy gondolom, hogy ő elég peches volt, de mint ember igazán jó, ezért nem mondanám azt, hogy nekünk ne legyen. Ti vállalnátok gyerekeket így?
2012. júl. 16. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, hogy harmadiknak kellene beállnom a sorba. (Sorszámot ne tépjek? :) Nem mondom, hogy egész életében "bűnhődjön", de annyi egyedülálló anyuka van szintén 1-2 gyerekkel, nekik pont jó lenne egy ilyen pasi. Én azt szeretném, hogy az első gyermekem mindkettőnknek az első gyermeke legyen.
2012. júl. 16. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak a gyereke, persze h vállalnám. Nekem is van apám előző házasságából 3 féltesóm és az én anyám is elfogadta őket.
2012. júl. 19. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem annyiban zavarna, hogy nem tudnam szaz szazalekosan hinni egy ilyen eletut utan, hogy par ev mulva egy kozos gyermek utan nem allna-e tovabb. Es nem mondana mondjuk azt a kovetkezo nonek, hogy a "harmadik" szules utan kifordult magabol, hazisarkany lett, vagy hasonlo es amiatt kellett tovabb allni. OK, jo dolog az, hogy hisszuk minden szavat annak, akit szeretunk, de amig csak az o szemszogebol ismerjuk az elozo ket gyermek tortenetet, addig meg nem biztos, hogy teljesen ugy is tortent minden.

Szoval nem, en nem tudnek igy igazan bizni benne, maximum, ha nagyon jol megismerem, vagy ha mar vakit a szerelem, de addig en el sem jutnek.

De ez en vagyok, kivanom, hogy abszolut pozitiv vegkimenetele legyen nalatok, ha te maskepp tudsz hozzaallni.

2012. júl. 19. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavarna. Saját családot szeretnék, nem összevissza potyogtatott gyerekekkel teli családot. Nem hiszek abban, hogy mindkét gyerek becsúszott, már 17 évesen is lehetett volna annyi esze, hogy gumit húzzon.
2012. júl. 19. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogy nem vagyok ebben a szituban, kijelenthetem, hogy zavarna, de ha megismerkednék és beleszeretnék egy olyan pasiba, akinek már adott a két gyereke - akkor persze elfogadnám. A férjed sokat változhatott, ahogy leírod, szerintem elég érett a felelősségteljes apasághoz, de igazán neked kell érezned ezt és bíznod benne.
2012. júl. 19. 14:45
 16/17 Heiszenberger Márta ***** válasza:

Bocs,hogy OFFal kezdem,de hogy bírja,bírjátok anyagilag?

És hogyhogy a pici egy fél hónapot anyukával van és egy fél hónapot veletek?

Egyébként ne mondjatok le a saját gyerekről,de ésszerűbb lenne csak EGYET vállalni.

2012. júl. 19. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkit zavarna, az más kérdés, hogy elfogadja -e. A többség ilyen, és sajnos ekkor jönnek az olyan helyzetek, mint amikor apuka gyerekei megszeretik apuka új párját, és az ex feleségek szidják, köpködik mind apukát, mint az új párját, esetenként pedig teli beszéli anyuka a gyerekek fejét, hogy nem szabad szeretni apuka új párját, mert az hatalmas bűn.

Pont ezzel kapcsolatosan olvastam itt valamelyik nap egy kérdést, alatta a választ: apuka új párját szeretik a gyerekek, elvannak, ahogy anyuka megjelenik a színen, gyerekek rá se mernem nézni és nem is köszönnek!

Ha ebben a helyzetben lennék, zavarna, ritka az a kivétel, hogy az ex feleség ne tömje a gyerek fejét ilyenekkel. Sok ilyen esettel találkoztam már, azért írom le.

2012. aug. 24. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!