Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van (nak) a férjednek, párodna...

Van (nak) a férjednek, párodnak idegesítő lánybarátja (barátai)?

Figyelt kérdés
Hogy kezeled a helyzetet? Mi az ami még a barátságkategóriába belefér nálad, mi az amire már kiakadsz.. ?
2012. júl. 12. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

VOLT egy ilyen barátja. Én nagyon toleráltam a csajt, kb. fél évig. Aztán annál a pontnál, mikor megírta a páromnak, hogy "Köszönöm, hogy vagy nekem, értelmet adsz az életemnek, szeretlek". Választás elé állítottam a páromat. Ennek már lassan 5 éve...

Nekem nincs bajom a lány barátokkal sem, ameddig nem néznek hülyének...:)

22-L

2012. júl. 12. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Barátnak nem mondanám őket, hanem inkább ilyen akaszkodós haveroknak, akik csak akkor haverok, ha bulizni kell menni. Aztán amúgy nem sokat beszélnek, persze fészbukkon meg kommentálgatnak mindenhova semmitmondó dolgokat a barátom és a haverjai képei alá. Rém idegesítőek, de szerintem sokszor csak provokálni akarnak engem. Nem reagáltam még nekik semmit, de ha valamelyik félreérthetőbbet írna, akkor valószínűleg privátba írnék neki, mert azért hülyének ne nézzen senki. :P

Amúgy meg ha lenne ilyen lánybarát, akkor alapnak tartanám, hogy engem is bemutasson neki, és ne járkáljon el vele túl sokat kettesben. Amúgy nekem is vannak fiúbarátaim, néha elmegyünk ide-oda, de akkor általában többen vagyunk. Ha suli után elmegyünk ketten meginni valamit, az még nálam belefér.

2012. júl. 12. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
nincsen szerencsére. Haverok vannak, akikkel évente 1x össze szokott futni, ha hazautazik, de egy-kettőt én is ismerek, és szeretem is őket, az esküvőnkön is ott voltak. Viszont ha lenne egy akaszkodós, szerintem lekoppintanám. Vagy nem tudom, vagy lekoppintom, vagy házisárkány leszek. nem tudom, a férjemnek melyik a jobb opció.
2012. júl. 13. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:

idegesítő lány sose volt...volt barátomnak a volt barátnője volt nagyon jó barátja...volt hogy összefutottak stb...de én is birtam nagyon a csajt:) joba lettünk...ha lenne ilyen idegesitő kis luvnya, hááát...az a baj, hogy sokszor nem tudom befogni a számat...biztos hogy elmondanám a lánykának a véleményemet...ha meg rámászik, olyan csodaszépet mosolyognék rá, hogy nem igaz...aztán közölném, hogy lehet kedves próbálkozni:) ha el tudod vinni tiéd!

23L

2012. júl. 13. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Van igen. Több is. Az egyikük kb hetente hív fel engem és a páromat is hogy "na, mi újság?" Rettentően idegesít hogy engem is hívogat pedig egy kezemen megtudom számolni hányszor találkoztunk... Ha a párommal beszélget az nem érdekel. A másikuk egy kedves csajszi, férje van és kisgyerekük, nagyon ritkán megyünk őket meglátogatni, de ő már viccelődött olyannal hogy jöjjenek össze (újra) a párommal... Nem csinálok belőle gondot mert fél évente ha látjuk őket, beszélni egyáltalán nem beszélünk.

Mellesleg hozzá teszem mint két nő a párom exe.

2012. júl. 13. 12:43
 6/6 anonim válasza:
Egészen addig elnéztem, amíg el nem kezdett furcsán viselkedni a párom, aztán pedig, mint kiderült, már nem csak barátilag beszélgettek. Az legalábbis sztem, ellentétben a kis ribanc véleményével, ha arról beszélnek, h kívánják-e a másikat, semmiképpen sem baráti. Onnantól kezdve nem beszéltek.
2013. máj. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!