3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?
Figyelt kérdés
Pl ha egyetemre megy vagy albérletbe, jogosítvány kell neki stb.2022. márc. 4. 11:45
101/103 anonim válasza:
97#
Kimegy szépen külföldre dolgozni, világot látni, ahogyan én is tettem. 🤭
102/103 anonim válasza:
101-es, na látod, pont ezt nem akarom, mert nekünk is ki kellett menni évekre külföldre, és nagyon utáltuk. Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi árak mellett már jó pár év külföld is kevés a saját ingatlanhoz.
Gyereket nem vállalhattunk "fiatalon" - értsd 30 alatt -, és nyilván nem tudtuk magunkat itthon valahova bedolgozni vagy normálisabb munkatapasztalatot szerezni, ez is nagy hátrány visszatérve.
Én se vagyok annak a híve, hogy szó szerint mindent toljunk a gyerek feneke alá, de pucér p*csával elindítani az életben egy gyereket szerintem nagyon gáz.
103/103 Derjaderja válasza:
De ha diplomáig otthon lakhatott, az már bazira nem pcér fenék... nem is jutott soha eszembe, miután dolgozni kezdtem, hogy a szüleim penzt adhatnának vagy kellene adniuk (bár par evig az ő masik lakasukban laktam ingyen, de a rezsit fizettem és fel is ujítottam). Nem is ajánlottak soha penzt, az unokak dolgaiba néha bele akarnak szállni, de nem engedem soha. Gondolom úgyis rájuk hagyják amit félretettek,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!