Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több gyerek esetén nem...

3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?

Figyelt kérdés
Pl ha egyetemre megy vagy albérletbe, jogosítvány kell neki stb.
2022. márc. 4. 11:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
46%

97#

Kimegy szépen külföldre dolgozni, világot látni, ahogyan én is tettem. 🤭

2022. márc. 4. 18:33
 102/103 anonim ***** válasza:
37%

101-es, na látod, pont ezt nem akarom, mert nekünk is ki kellett menni évekre külföldre, és nagyon utáltuk. Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi árak mellett már jó pár év külföld is kevés a saját ingatlanhoz.

Gyereket nem vállalhattunk "fiatalon" - értsd 30 alatt -, és nyilván nem tudtuk magunkat itthon valahova bedolgozni vagy normálisabb munkatapasztalatot szerezni, ez is nagy hátrány visszatérve.

Én se vagyok annak a híve, hogy szó szerint mindent toljunk a gyerek feneke alá, de pucér p*csával elindítani az életben egy gyereket szerintem nagyon gáz.

2022. márc. 4. 18:54
 103/103 Derjaderja ***** válasza:
81%
De ha diplomáig otthon lakhatott, az már bazira nem pcér fenék... nem is jutott soha eszembe, miután dolgozni kezdtem, hogy a szüleim penzt adhatnának vagy kellene adniuk (bár par evig az ő masik lakasukban laktam ingyen, de a rezsit fizettem és fel is ujítottam). Nem is ajánlottak soha penzt, az unokak dolgaiba néha bele akarnak szállni, de nem engedem soha. Gondolom úgyis rájuk hagyják amit félretettek,.
2022. márc. 4. 19:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!