Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több gyerek esetén nem...

3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?

Figyelt kérdés
Pl ha egyetemre megy vagy albérletbe, jogosítvány kell neki stb.
2022. márc. 4. 11:45
 51/103 anonim ***** válasza:
74%

,hogy soha nem megyünk cukrászdában,de ne azért legyek már szarnya,mert nem adok ki többezret hetente sütire.

Ezt senki nem is állította, viszont te gondolkozz el, hogy neked mi okoz komplexust ezzel kapcsolatban.

2022. márc. 4. 13:33
 52/103 anonim ***** válasza:
91%

"Nyilván nem kínzás a buszozás, de ha már megszoktad a klímával felszerelt kocsit, akkor nem fogsz mosolyogva felülni nyáron a buszra a sok izzadt ember közé."

Először is, már egyre több buszon szintén van klíma. De tudom, erre az lesz a válasz, hogy a megállóban attól még forróság van.

Továbbá az évnek csak kisebb részében használ az ember klímát, akkor se egész nap. Pl. reggel, ha autóval megyek munkába, nyáron sincs szükségem klímára. Persze tudom, erre meg az lesz a válasz, hogy téli hideg reggeleken milyen borzasztó a megállóban várni a buszra, bezzeg az autóban megy a fűtés.

Harmadrészt ..... valahogy én nem vagyok ilyen kényes. :-) Én pont attól vagyok szabad, hogy nem okoz problémát sem autóval, sem busszal, sem biciklivel, sem gyalog közlekednem. És nem zavar sem a hideg, sem a meleg. Nekem minden évszak a kedvencem és mindig jól érzem magam szabad levegőn.

53/103 anonim ***** válasza:
78%

Van egy időszak mikor buli a hév,16 évesen nekem is az volt.

36 évesen már nem az!

54/103 anonim ***** válasza:
91%
Nem félek, mert ez már bekövetkezett. 5 gyerekem van, nagyon sokba kerülnek.
2022. márc. 4. 13:36
 55/103 Derjaderja ***** válasza:
78%

De most az 2 külön téma, hogy mi tartsunk-e fenn szülőként kocsit, ez amúgy az adott környezettől függ, munkahelytől stb, mi sem boldogulnánk autó nèlkül, sőt előbb-utóbb 2 autó fog kelleni, a szomszédéknál is ez van, mert így tudják megoldani az életet.

De az meg egy másik téma, hogy a 17 éves gyereknek mennyire kell jogsi. Szerintem akkor érdemes csinálni, amikor autózni is fog napi szinten az ember, mert különben elévül a tudas ha nem volt begyakorolva.

Egy átlag egyetemistának meg általában nem kell autó, sőt, nem baj ha nem azzal száguldozik azokban az években, de szükség sem szokott rá lenni.

2022. márc. 4. 13:37
 56/103 anonim ***** válasza:
17%

49!

BICILIVEL jár a holland miniszter drágám, nem busszal. 😘

2022. márc. 4. 13:40
 57/103 anonim ***** válasza:
93%
Ja és pont erről beszélek,hogy van két véglet.Aki semmit sem ad a gyerekeknek csak legyenek 100-an az persze nem normális De az se,hogy itt egyesek szerint akinek nincs autója,vagy fél merészeli tenni a gyereket a buszra,az kínozza.Közben meg gyanítom,hogy pont ezek az emberek kárognak a globális felmelegedés,meg a klíma katasztrófa miatt,veszik a bio cuccokat a gyereknek,mert az sokkal jobb,közben meg a sarokra is autóval járnak,mert esik az eső,és nyomják a klímát 28 fokban,meg a fűtést 25 fokban.Egyszónak is száz a vége,próbálunk előre gondolkodni "sokgyerekkel"is és megtalálni az arany középutat.Mint mondtam,járunk nyaralni,külföldre is,megvan a gyerekeknek mindenük amire szükségük van,sőt több is,de nem fogom magam azért rossznak érezni,mert minden nyikkanasra nem veszek meg minden szart,ami a sarokban landol,így pedig lesz esélyem segíteni is később.Aki magának teremti meg a dolgokat az jobban becsüli is,tehát ha tehetném sem adnék mindent a fenekük alá.És ezzel megint nem azt mondtam,hogy 18 évesen húzzon itthonról a francba,és tartsa el magát,de az sem egészséges,ha valaki 30 évesen is követeli magának a szülői segítséget.
2022. márc. 4. 13:41
 58/103 anonim ***** válasza:
18%

A betét és a tampon se létszükséglet, simán lehet konyharongyokat is betenni helyette. Ha első perctől mosogató szivaccsal fogja fel a lányod a vért, akkor úgyis azt szokja meg.

2022. márc. 4. 13:41
 59/103 anonim ***** válasza:
95%

58!

Te szimplán hülye vagy és ezzel nagyon finoman fogalmaztam.

2022. márc. 4. 13:43
 60/103 anonim ***** válasza:
13%
Persze hogy túlélik a gyerekek, hpgy hóban, fagyban, kánikulában gyalog mennek a gyerekek, abba se halnak bele, hogy egyetem, tsnulás mellett még dolgozzanak és tartsák fent magukat. A nemi erőszakba és a családon belüli bántalmazásba se halnak meg általában az emberek, attól még nem lesz jó.
2022. márc. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!