3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?
,hogy soha nem megyünk cukrászdában,de ne azért legyek már szarnya,mert nem adok ki többezret hetente sütire.
Ezt senki nem is állította, viszont te gondolkozz el, hogy neked mi okoz komplexust ezzel kapcsolatban.
"Nyilván nem kínzás a buszozás, de ha már megszoktad a klímával felszerelt kocsit, akkor nem fogsz mosolyogva felülni nyáron a buszra a sok izzadt ember közé."
Először is, már egyre több buszon szintén van klíma. De tudom, erre az lesz a válasz, hogy a megállóban attól még forróság van.
Továbbá az évnek csak kisebb részében használ az ember klímát, akkor se egész nap. Pl. reggel, ha autóval megyek munkába, nyáron sincs szükségem klímára. Persze tudom, erre meg az lesz a válasz, hogy téli hideg reggeleken milyen borzasztó a megállóban várni a buszra, bezzeg az autóban megy a fűtés.
Harmadrészt ..... valahogy én nem vagyok ilyen kényes. :-) Én pont attól vagyok szabad, hogy nem okoz problémát sem autóval, sem busszal, sem biciklivel, sem gyalog közlekednem. És nem zavar sem a hideg, sem a meleg. Nekem minden évszak a kedvencem és mindig jól érzem magam szabad levegőn.
Van egy időszak mikor buli a hév,16 évesen nekem is az volt.
36 évesen már nem az!
De most az 2 külön téma, hogy mi tartsunk-e fenn szülőként kocsit, ez amúgy az adott környezettől függ, munkahelytől stb, mi sem boldogulnánk autó nèlkül, sőt előbb-utóbb 2 autó fog kelleni, a szomszédéknál is ez van, mert így tudják megoldani az életet.
De az meg egy másik téma, hogy a 17 éves gyereknek mennyire kell jogsi. Szerintem akkor érdemes csinálni, amikor autózni is fog napi szinten az ember, mert különben elévül a tudas ha nem volt begyakorolva.
Egy átlag egyetemistának meg általában nem kell autó, sőt, nem baj ha nem azzal száguldozik azokban az években, de szükség sem szokott rá lenni.
49!
BICILIVEL jár a holland miniszter drágám, nem busszal. 😘
A betét és a tampon se létszükséglet, simán lehet konyharongyokat is betenni helyette. Ha első perctől mosogató szivaccsal fogja fel a lányod a vért, akkor úgyis azt szokja meg.
58!
Te szimplán hülye vagy és ezzel nagyon finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!