Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több gyerek esetén nem...

3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?

Figyelt kérdés
Pl ha egyetemre megy vagy albérletbe, jogosítvány kell neki stb.
2022. márc. 4. 11:45
 61/103 anonim ***** válasza:
6%
Na a végen kiderül,hogy mégse vagyok agybeteg ugye,mert csak megjelent jo pár hozzá szólo akik szerint SE arról szól az élet,hogy folyton megalkudjunk,meg kompromisszmokat kössünk,meg fogadjuk el a kevesebbet.
2022. márc. 4. 13:47
 62/103 anonim ***** válasza:
97%
Jajj már akkor az nyomor,ha nincs cukrászda hetente,meg akkor nem telik tamponra sem.Szerimtem meg vigyázzatok,mert hamar a földre lehet huppanni a nagy luxusból,és akkor amihez hozzá vagy szokva,meg a gyerek szoktatva és nincs,az fájni fog Még mindig ott tartunk,hogy nem azt írtam,hogy nem telik rá,vagy komplexusom van ettől,hanem hogy nem vagyok lusta gyalog járni,vagy sütni egy tepsi sütit.Ne higyjetek már,hogy nálunk csak zsíros kenyér van vízzel.Mindenki hülye aki nem ad a 18 éves segge alá jogsit,meg kocsit,és nem vesz rögtön neki tehermentes családi házat.Aztán ezek az elkényeztetett agyon feltett gyerekek szaladnak haza 40 évesen is,hogy nem tudják hova megy el a fizetésük,mert nem tudják beosztani.Na mindegy!És itt nem az okozta a felháborodást,hogy valaki többet akar adni a gyerekének,hanem az,hogy megint az van lenézve,aki meg a középúton jár.Ha egy gyerekem lenne se fizetnék 8 évig egyetemet neki,mert ő hú de jól elvan ott, aztán soha nem dolgozik majd azon a területen,mert csak azért jár,hogy dolgozni ne kelljen.35 éves vagyok,van olyan osztálytársam,aki a tavalyi érettségi találkozónkon mondta,hogy otthon lakik,még nem dolgozott,mert azóta is tanul,mittomén hányadik diplomát csinálja.Na ez a nem normális szerintem meg.
2022. márc. 4. 13:53
 63/103 anonim ***** válasza:
83%

60!

Te komolyan ilyen idióta vagy? Hogy jön a gyalog iskolába járás a nemi eroszakhoz?

2022. márc. 4. 13:56
 64/103 anonim ***** válasza:
3%
Pedig utolsó pont te vagy az aki csak szélsőségekben gondolkodik!
 65/103 anonim ***** válasza:
52%
62nek ment
 66/103 anonim ***** válasza:
3%
Csak példákat írt te nagyon értetlen 63mas,akinek van gógyija,az éeti!
2022. márc. 4. 13:57
 67/103 anonim ***** válasza:
4%
Érti *
2022. márc. 4. 13:57
 68/103 anonim ***** válasza:
27%

Hát úgy jön ide, hogy abba se halnak meg általában emberek. De itt mindenki azzal érvel, hogy nem halnal bele ebbe, abba. De attól, mert valamibe nem halnak bele, attól még nem biztos, hogy jó.

Senki nem mondta, hogy akinek cukrászdára nem telik, annak tamponra se. Csak egy példát hoztam fel, hogy milyen az a felfogás, amiben egyes emberek élnek. Aki meg sajnál 500-600 forintot a gyerekétől, az szégyellje magát!

Oké, kocsit nem vesztek neki, jogsiját nem fizetitek. Rendben van. De egy 400 forintos sütit meg egy 350 forintos 2,5 dl-es limonádét luxusnak nevezni szégyen, mint az a felfogás, hogy semmit ne engedjünk, semmit ne próbáltassunk ki a gyerekkel, mert mi van, ha majd elfogy, vagy nem fog telni rá?.

A suli büfébe meg 380 forint egy pizza, gondolom az is luxus. 250 forint egy szendvics, az is luxus.

L

2022. márc. 4. 14:01
 69/103 anonim ***** válasza:
77%
64 nem,nem.Ti pontozzátok le azt,aki leírja,hogy nem attól vagy jó szülő,hogy csak kocsival és csak cukrászdában lehet sütizni,mert az aki busszal viszi a gyereket,az kínozza,mert szegény gyerek megfagy,vagy megsült a megállóban.Nem baj,hogy jobbat akarsz,én is azt írtam,hogy egy alap segítséget tudok adni a 4-nek is, aztán persze minél többet tudunk annál többet fogunk.De semmi baja nem lesz,ha neki kell majd autóra spórolni,nem én veszem meg neki,hogy aztán ne becsülje.
2022. márc. 4. 14:01
 70/103 anonim ***** válasza:
Mondjuk pont nem pontozok soha,mert egy értelmetlen fasság.
2022. márc. 4. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!