3 vagy több gyerek esetén nem féltek, hogy majd később nem bírjátok őket támogatni?
24!
Bakker, te finoman fogalmazva se vagy teljesen épeszű.
Lányok.
Van akinek egy szelet süti,meg autóval járni az luxus,másnak meg nem!
Ennyi.
Könnyebb a lelked ha megmagyarázod,hogy a cukrászdai sütemény egy mű vacak,hát magyarázzad.Neked pénzszórás,másnak meg meg se kottyan.
Téma lezárva!
Egyetértek veled.
Nyilván a nagymama sütije a legfinomabb, de nem ördögtől való a cukrászdai süti se egy pohár limonádéval, kivéve akinek nem futja rá.
30. Nekem megmondta Anyu hogy úgy tanuljak, hogy ők nem tudnak költségtérítést fizetni.
Aki volt ktéritéses làny nálunk, ki is bukott az első évben.
A hozzáállása, harci szelleme is más az embernek, ha tudja hogy a saját képességei alapjàn került valahová. Onnan meg bárhová el lehet jutni, tipikusan olyan szakma. Mondjuk gyakran nem cseng egybe a sokatkeresés meg a magas presztízsű munka, de ez egy másik téma.
Nekem is ott áll a garázsban a Toyota, de nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, ha buszra szállok. Pedig simán megtehetném, hogy mindenhova autóval járok. De egyszerűen nem igénylem. Amikor szükséges, akkor használom, de nem minden nap.
És simán ehetnék minden nap cukrászdában egy süteményt, de azt se igénylem. Alkalmanként persze jóízűen eszem.
Nyilván nem kínzás a buszozás, de ha már megszoktad a klímával felszerelt kocsit, akkor nem fogsz mosolyogva felülni nyáron a buszra a sok izzadt ember közé.
Régen a beteg tanulók úgy kérték el a házit, hogy elmentek a legközelebb lakó osztálytársukhoz, aki odaadta a füzetüket. Vagy az osztálytárs ment a beteg gyerekhez átadni a füzeteket. Akkor volt rossz, amikor elfelejtkeztél a füzetekről, ott volt a beteg gyereknél és nem tudtál tanulni.
Na most ez hogy néz ki? A beteg gyerek ráír messengeren vagy viberen az osztálytársra, ő meg elküldi neki.
Változott a világ, változtak az emberek.
Mi is a 22 év alatt míg a szüleimmel éltem 2x voltunk nyaralni összesen. Még most is rossz érzés tölt el ha visszagondolok, hogy mikor szeptemberben kérdezte a tanárnő az iskolában ki hol volt nyaralni mindig kitaláltam valamit..közbe meg még strandra se nagyon mentünk nemhogy nyaralni. Nem akarom, hogy a kisfiam is így nőljön fel.
Mióta a férjemet ismerem minden évben megyünk nyaralni, 5 éves kisfiam is már látott tengerpartot. Én 25 évesen láttam először..
Nyilván nem kínzás a buszozás, de ha már megszoktad a klímával felszerelt kocsit, akkor nem fogsz mosolyogva felülni nyáron a buszra a sok izzadt ember közé.
Na erről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!