Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez mit szólnátok? Én...

Ehhez mit szólnátok? Én kiborultam.

Figyelt kérdés

Most szültem.

Ma mehetünk haza. De a párom már közölte hogy holnap megy ki a haverjahoz a házánál segíteni egész délutános program tuti!

4 napos a lanyunk és ezt csinálja??

Nem otthon kéne nekem segíteni?

Nincs más segítségem csak ő.

Erre neki ez fontosabb.

2022. febr. 3. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
25%
A kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben, itt hagyott titeket veszekedni. További szép napot!😁
2022. febr. 4. 09:37
 82/90 anonim ***** válasza:
70%
Jaa, de ha a nő menne el barátnőzni holnap délután, miközben a 4 napos gyereket apukának lepasszolja, egy szánalmas anyának nem való sátánfattya lenne, de ha a férfi lép le haverozni instant a 4 napos csecsemő és a frissen szülő nő mellől, az rendben van?? Elmentek ti a facomba...
2022. febr. 4. 12:44
 83/90 anonim ***** válasza:
17%

Szerencsétlen ember:( remélem hamar megunja és jobbra el.

Nem kötelező szülni, a kérdező nem rákos beteg, nem fog meghalni ha egy délutánt egyedül tölt.

2022. febr. 5. 17:25
 84/90 anonim ***** válasza:
0%

Hát Kérdező ha most -akkor-szültél és már tolod ide a kérdést a tündéri , aranyos , szelíd vérmamiknak..szerintem túl nagy gáz nem lesz ha lelép pár órára..lett..illetve...Mi lett.. azóta? Másik kérdésben meg pont azt kifogásolták ha otthon van egész nap, de semmit nem csinál.:))

Itt kezdődik az Élet! Remélem nem ugrottatok össze..

Lehet előre megbeszélt volt , a szülés meg pár nappal előbb jött. minden lehetséges.

Jó egészséget nektek, és a babónak!!

2022. aug. 17. 11:47
 85/90 anonim ***** válasza:
80%
84. Kész szerencse, hogy akkor nekem vérpapi jutott, akinek fontosabb a gyereke mint a haverja. Nekem ugyan nem kéne olyan kan aki ilyet csinál. Nem hogy összeugrok vele, de csomagolhat :)
2022. aug. 17. 12:32
 86/90 anonim ***** válasza:
29%
Az ember a korral visszavesz kicsit magából én már 50 felé járok, akinek meghalt a párja higgyétek el annak is örülne ha ilyen gondjai lennének..
2022. aug. 17. 12:40
 87/90 anonim ***** válasza:
40%
86. Nem, ne haragudj. Attól, hogy meghalt a párod - amit nagyon sajnálok és együtt érzek veled - attól, igenis nagy probléma, ha egy “apa” fontosabbnak tartja a haverját a családjánál. Valószínű a te párod sosem volt ilyen, ezért hiányzik annyira. Nekem ez előre vetítené, hogy később sem leszünk fontosak neki. Nekem ez válóok, akkor is ha másnak rosszabb.
2022. aug. 17. 12:58
 88/90 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok.

A kérdés februári.

Május végén elkukdtem a f....

Július elején kiderult hogy nője van.

Szóval nagyon jol döntöttem 😊😊

2022. aug. 24. 15:03
 89/90 anonim ***** válasza:
63%
U kérdező! Nagyon ügyes vagy! 😍 A féregje..
2022. aug. 24. 20:05
 90/90 A kérdező kommentje:
😍😍😍😍
2022. aug. 25. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!