A lányom egész nap nyűgös a foga miatt. Holnap jön a férjem családja szülinapozni mert 1 éves a lányunk. A torta alját odaégettem, a második sikerült de annak meg a krémje lett folyós.
Leraktam a lányomat játszani míg mosogatok, valahogy kinyitotta a hűtőt és magára rántotta a hidegtálat. Szerencsére semmi baja nem lett, sőt, nagyon szórakoztatónak tartotta, de így ugye nem tudom holnap tálalni....
A lányom most végre az egész napos nyűglődés után eleludt, a boltba se tudok lemenni új alapanyagokért.
Mit csináljak? Annyira kiborultam hogy vagy 20 perce bőgök mint valami kislány....
2012. okt. 5. 18:08
1/6 anonim válasza:
Szia!
Hagyd abba a sírást és vegyetek vagy ma vagy holnap egy tortát:) Vannak cukiban, áruházláncokban.
Hidegtál helyett meg csinálj franciasalit vagy krumplisalit pl.
2012. okt. 5. 18:15
2/6 anonim válasza:
ja és ha a salátákhoz nincs alapanyag, holnap még nyitva vannak a boltok 2-3 óra ezeknek elég, h összeérjenek:)
2012. okt. 5. 18:16
3/6 anonim válasza:
Először is nyugodj meg!A tortát már fentebb írták.Ami menthető a hidegtálból(pl.kaszinótojás,sonkatekercs,felvágottak,sajtszeletek)törölgesd le.Az áruházakban alapot is kapsz(franciasaláta,krumplisaláta stb.)csak rá kell dobálnod a megmaradt dolgokat.
2012. okt. 5. 18:18
4/6 kittycica1987 válasza:
Csak egy jótanács!!! Űlj le 15 percre és pihenj egy kicsit! Szerintem nagyon fáradt lehetsz. Legalábbis ilyenor szoktam csinálni hasonló dolgokat. Gondolj át mindent még egyszer. Nézd meg mi van otthon, miből tudsz csinálni valamit. Aztán ha mégsem akkor ha felkelt a babó sétájatok el együtt a boltba. Neki is jót fog tenni, meg neked is :) Vagy kérj meg valakit, hogy szaladjon le. A fogzásra pedig vegyél neki borostyán nyakláncot! Barátnőm kisfiánál nagyon nagyon bevált. Ne idegeskedj azzal csak rosszabb lesz minden :)
2012. okt. 5. 18:19
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
Tortát olyat szerettem volna, amiből ő is ehet. De majd körbenézek, biztos lesz valahol olyan amit azért legalább megkóstolhat.
A hidegtálat most próbálom elfelejteni. Belenézek a híradóba aztán átgondolom.
tényleg köszönöm nektek :-)
2012. okt. 5. 18:25
6/6 anonim válasza:
Bármelyik tortából ehet. Attól a pár falattól semmi baja nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!