Teljesen kiborultam! Megint meg fog jönni. Miért tud ennyire fájni, hogy nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Kiborultam, bőgtem, pedig az előjelekből lehetett sejteni, hogy ez lesz a vége!
Több, mint egy éve nem akar összejönni, de most nagyon rosszul esett.
2009. júl. 13. 12:34
1/6 anonim válasza:
orvosnál voltatok? kiderült, hogy mi a baj? miért nem jön össze?
2/6 anonim válasza:
sajna vannak ilyen hullámok. te is sok időnél jársz már. voltatok már orvosnál? mit mond?
3/6 anonim válasza:
Mi 7 hónapja próbálkozunk, de sajnos nem jött össze. A 6. hónapban elmentünk orvoshoz, semmi gond nincs velünk, csak türelem! De sokkal jobban érzem magam, hogy orvos kezei alatt vagyok, így nem ér olyan rosszul a csalódás! De minden hónapban ott a remény! Nekem is a 6 hónap nagyon rosszul esett, sírtam, és azt mondtam, hogy nem igaz, hogy csak nekem nem sikerül! Azóta sem sikerült még, de nem adom fel!Kitartás, sikerülni fog! De orvossal mindenképpen kell most már konzultálni, nyugodtabb leszel meglátod!:):) drukkolok! :):)
4/6 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál.Elméletileg minden oké. Sajnos Clostival túlstimuláltak, ezért picit rendszertelen most a menzim. DE a gyógyszer előttig minden rendben volt. Mindenféle vizsgálaton túl vagyunk már.
2009. júl. 13. 15:14
5/6 anonim válasza:
Nyugodj meg és ne görcsölj rá tudom milyen rossz. Egyik ismerősömnek négy év után sikerült a baba. Ha veletek minden oké akkor lazíts hidd el hamar jönni fog a baba.
6/6 anonim válasza:
28 napos ciklusnál a 10.naptól a 17.napig próbálkozzatok minden nap v.minden másnap.Utána minimum fél óra nyugi az ágyban kispárna a csípőd alá.Ne görcsölj és nyugi!!28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!