Értem, hogy rosszul esett, de csak egy délutánról van szó, nem egész napokról. Ennyit csak kibírsz. Mi lenne, ha például dolgozna? A barátnőm férje még a kórházba sem tudott bemenni, mikor a lánya született, mert vidéken dolgozott. Mégsem javasolta senki, hogy húzzon el.
N
2022. febr. 3. 10:23
12/90 anonim válasza:
11: De nem dolgozik. Ha akarna, otthon lehetne. Miért fontosabb a haver, mint a saját családja? És miért pont most?
2022. febr. 3. 10:26
13/90 anonim válasza:
Itt csupa fotelforradalmár írogat. Megnézném én, hogy melyikük dobná ki a férjét ezért.
Én azért sem horkadok fel, mert biztos, hogy a terhesség alatt sem ült otthon a körmét rágva, hogy nem lesz-e valami baj.
Ismeri a férjét, tudta, hogy mire számíthat, ha nem, akkor meg késő.
2022. febr. 3. 10:32
14/90 anonim válasza:
Bocs, de minek szültél egy ilyennek? Így akartad megfogni? Láthatod, nem sikerült! 1 éven belül szakítás lesz. Mert azt ne mondd, hogy eddig nem így viselkedett! Arról már ne is beszéljünk, hogy ostoba fejjel úgy szültél, hogy még feleségül sem vett, még ezt a minimális felelősséget sem vállalta!
2022. febr. 3. 10:32
15/90 anonim válasza:
"Haver"... vagy inkább egy nő. Prioritás, jól indul, ha már most idegen emberek fontosabbak neki, mint a saját családja.
2022. febr. 3. 10:34
16/90 anonim válasza:
6os, nálatok szülésnél amputálják a nő kezét-lábát? :-D
Azért a legtöbb nő képes mozogni szülés után, nem kell alul-felül kiszolgálni.
egy újszülött babához aki kb eszik-alszik meg minek kéne segítség?
2022. febr. 3. 10:47
17/90 anonim válasza:
Akkor lenne részemről ez oké, ha az ominózus barátnak valamiért SOS kell a segítség. Nehéz helyzetben vannak, azonnal költözniük kéne, de nem tudnak ha nem segít a férjem, stb. Szóval akkor úgy lennék vele, hogy fél nap belefér. Minden más esetben a válaszom NEM és én is kiakadnék. Nekünk ezek talán a legfontosabb és legújabb élményeink családként és ő megfoszt ettől már most, mintha nem is lenne fontos neki, hogy született egy gyerekünk. Nem is azért, mert félek, hogy nem tudom ellátni egyedül az újszülött babánkat, egyszerűen csak az elv. Bennem ez lenne.
2022. febr. 3. 10:55
18/90 anonim válasza:
#16 Csak figyelnek a nőkre. Nagyon sok egészségügyi gond lehet abból, amit otthon csinálnak a nők (3 nappal a szülés után takarít stb). Ezzel ilyen problémákat előzünk meg. Mindannyiunk érdeke. Mi pedig ebben az időszakban válunk egy családdá. Az apuka is megismerkedik a gyerekével. Akik ezt csinálják, azoknál nincs olyan gond, hogy apa sosins a gyerekkel később vagy csak 2-3 éves kora után kezd el vele foglalkozni. Szóval mindenkinek az érdeke. Egy nő nem magának szüli a gyereket.
2022. febr. 3. 10:55
19/90 anonim válasza:
13. 13. Az forradalmár aki nem akar együtt élni egy olyan “férfivel” aki pont leszarja a családját magasról? Te meddig hódolnál be apukának? Új nő még belefér?
16. Ugye nincs gyereked és sosem szültél? Minek segítség? Hogy lehet ekkora aljas dolgot mondani? Szégyelld magad! Hányni tudnék az ilyen emberektől mint te.
2022. febr. 3. 10:58
20/90 anonim válasza:
Szerintem ezt most rendezzetek le. Nem kell hatalmi harcokba belemenni, de itt most helyretennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!