A 9,5 hónapos kislányom sajnos talált ma egy pénzérmét a földön és a szájába vette. Pár másodpercig, vagy akár 1-2 percig is ott tarthatta. Lehet valami baja tőle? Teljesen kiborultam.
Ennél sokkal különb dolgokat fog még a szájába venni. Kavics, bogár, ha szerencséd van, a kutyasz.rt megúszod.
Enyémek minden vackot felettek a földről, ha csak egy másodpercre nem néztem oda. kb másfél éves korukig.
Én egyszer egy fórumon panaszkodtam, hogy a gyerek a kakiját szétkente. Több anyuka válaszolt, hogy ugyan, addig örüljek amíg nem kóstolta meg.
Tényleg fog még elfogyasztani ennél cifrább dolgot is, amitől tényleg égnek áll a hajad.
Az én fiam szöget vett a szájába,a szög vége lógott ki a szájából,.Gyorsan kikaptam, mert nem sok kellett hogy lenyelje.
Nagyon oda kell figyelni.
Az én öcsém jóízűen ropogtatott el egy kemény hátú bogarat. Amikor anyám észrevette akkor már csak a kemény bogárhátat rágcsálta.
Szóval, nyugi, lesznek ettől még cifrább dolgok is. Mi falun nőttünk fel. Képzelheted miket műveltünk, amikor eső után a tócsában bulizhattunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!