Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok már járt a Jézuska?...

Nálatok már járt a Jézuska? Sajnos a párom ma szolgálatban van így hozzánk csk holnap reggel jön.

Figyelt kérdés
Örültek a gyerekek?Vagy valakinek sikerült mellényúlni?
2013. dec. 24. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

a hét hónaposom odáig, meg vissza volt, igaz, mert az unokatesóéknál voltunk (párom családja) és imád ott lenni (persze, mert mindenki szeretgeti, meg ugye a család, meg aztán a gyerekekért teljesen odavan) :)

aztán hazajöttünk 6-ra, gyerek elaludt a kocsiban, itthon meg kupi, semmi ünnepi hangulat, a műfenyő (ne is mondjon senki semmit, én is szomorú vagyok emiatt) ott van becsomagolva a földön.

szóval ma még nálunk sincs ünnepi hangulat, de ami késik, nem múlik. majd holnap lesz minden - fahéj és narancsillat, gyertya és szép hatalmas ledes izzósor (fehér) csendes éj (youtube-ról) csilli-villi karácsonyfa. attól mert még 24-én nincs ünnepi hangulat, még jön az :)

boldog karácsonyt :)

2013. dec. 24. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

nálunk jól sült el :) mondjuk volt egy kis sírás a gyerek részéről a fa mellett, mi meg infarktust kaptunk de végül nem jött el a világ vége :D

egész nap csavarogtunk aztán míg fürödtünk jött a Jézuska - nem olyan színű "álom ajándékot" hozott amit ő szeretett volna :D aztán jöttek a vendégek, nekik már dicsekedett milyen szuper ajándékot kapott, na meg aztán ugye még egyszer telepakolt a jézuska a nappalit ajándékokkal, szóval teljes az öröm, épp lefekvésnél nevettem, hogy mindenhol játékok és csomagolópapírok vannak, de mára már nem érdekel, én is pihenek :)

2013. dec. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!