Szerintetek ez jó? 1.24. reggelre meghozza a Jézuska a fát. 2. Apa de. Elmegy a 1,5 évessel bárhová, én az 5,5 évessel feldíszítem a fát.
Figyelt kérdés
Tavaly ugye mindegy volt, fél éves volt a kicsi, a naggyal már közösen díszítettünk. De nem akarom elvenni a kicsitől azt az élményt, hogy hazajön és ott a csillogó-villogó hatalmas fa. (A nagy még most is úgy tudja /vagy átver?/, hogy a fát a Jézuska hozza, csak már rábízza a díszítést, mert már nagylány).2013. dec. 17. 15:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó. Mi a férjemmel éjszaka díszítünk, és 24-én amikor reggel felkelnek ott vannak az ajándékok. Azért csináljuk így, hogy délután tudjunk menni a nagyszülőkhöz is. Nálunk mondjuk kisebbek, 4 és 1,5 évesek.
2/7 anonim válasza:
Nekem őszintén mondva fura, de biztos csak azért, mert nálunk telejsen mások voltak a szokások. Ettől függetelnül az ötlet jó és telejsen megvalósíthatónak tűnik.
Nálunk az a szokás, hogy a szülők (vagy csak az egyik) díszit fát, azalatt a másik szülő, nagyszülő, idősebb unokatestvér elviszi valahova a gyerekeket. Mikor hazaérnek már a szép feldíszített fa fogadja őket alatt az ajándékokkal.
3/7 anonim válasza:
Én a kicsit sem zárnám ki, de ha te ragaszkodsz hozzá, akkor jó. Inkább 4esben díszítenénk.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ugy csinaljatok, ahogy nektek jo es megoldhato. Ahany haz annyi szokas. :) Mi pl. kozosen disztjuk a fat (nem hozza senki hanem mi vesszuk). Szetneste a gyerekek lefekszenek es ejszaka kerulnek az ajandekok a fa ala. Igy Karacsony reggelen kibontjuk felet az ajandekoknak es a masikfelet meg a Karacsonyi ebed utan. Nekunk ez valt be a legjobban. Ti tudjatok szamotokra mi a jo.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is így van ahogy a kedves 4esnél. Együtt díszítjük a fát, így várjuk a Jézuskát. Éjszaka kerülnek a csomagok a fa alá és reggel bontjuk ki őket.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is úgy van ahogy az utolsó két válaszolónál.
7/7 anonim válasza:
Nálunk is igy van, hogy együtt diszitjük a fát 24-én este a gyerekekkel , 25-én reggelre lesznek ott az ajándékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!