Volt már nálatok olyan, hogy később jött a nyuszi (Télapó, Jézuska)? Gondolok itt 2-3 nap késésre.
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 09:09
1/14 anonim válasza:
egyszer volt, hogy előbb jött a télapó, mert nekem be kellett feküdnöm a kórházba, 5-én született a kistesójuk. Így már előtte megjött a télapó. Ők nem vettek észre ebből semmit ,mert még kicsik voltak.
2/14 anonim válasza:
Nem! Egy nagyobb gyerek meg tudja is, hogy mikor kell jönnie, mindig megoldottam, hogy időben jöjjön! Elég nagy lelki törés lenne egy gyereknek. Persze nem 2 évesnél fiatalabbnak, ők még nem tudják, de egy 3 éves vagy idősebb óvodás, kisiskolás azért tudja, hogy ma jön a Nyuszi, Télapó. Szerintem lelkileg nem tenne jót a gyereknek.
Persze, ha anyagi gondok miatt késik, akkor nincs nagyon mit tenni, de én is megvettem hónap elején a csokinyuszikat, mert tudom, hogy hónap végén már csak kuporgatom a pénzt.
3/14 anonim válasza:
Igen volt, és nem lett "lelki törése" még 5 évesen sem.
4/14 anonim válasza:
Nálunk nem jön a nyuszi, szerintem ez óriási hülyeség. A húsvét vallási ünnep+ népszokás, nem az ajándék vásárlásról szól.
5/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nálatok is a nyuszi?De gondolom ugyanúgy örültek,nem?
2013. márc. 29. 10:47
6/14 A kérdező kommentje:
Egyszerre írtunk az utolsóval:)Az utolsó előttire gondoltam:)De igaz,vallási ünnep,de már minden az anyagiakról szól,még a Karácsony is:(A cégeknek nagy bevétel ugye ez az anyagias világ.Sajnos nagyon hülye helyzetbe kerültünk,és lelkiismeretfurdalásom van,ezért tettem fel a kérdést.A férjem pont munkanélküli lett egy fillér nélkül,én 3 gyerek után kapom az anyaságit,amiből kifizettem a számlák és a lakáshitellel együtt majdnem 60 ezret,meg a pelenka és tápszer...Kár is számolni mennyi maradt belőle...:(Ezért nem jött össze Húsvétra:(CSak jövőhétre:(Ja,és nincsenek nagyszülők meg senki,aki venne nekik valamit...
2013. márc. 29. 10:53
7/14 anonim válasza:
Ne aggódj,jövőhéten ugyanúgy örülnek!Lehet hogy tudják az épp aktuális ünnepet a kicsik,de nem naptár szerint,napra pontosan!Esetleg légy kreatív,süss egy nyuszi alakú sütit(hátha van minden hozzá)vagy fessetek tojást,és sokkal nagyobb örömük lesz benne,mint egy bolti csoki nyuszival.A nyuszi igazán apró ajándékot szokott hozni nálunk is,igazából el is hagyható,nem olyan mintha a Jézuska nem hozna semmit.Ne keseregj ezen,majd lesz jobb is!
8/14 anonim válasza:
Nálunk csak apróságok szoktak lenni. CSinálún hímes tojást. Amúgy nem tudom mennyi idős gyerkőcök, de szerintem, ha úgy köríted, nem fognak "törést szenvedni". Pl ebben a nagy hóban simán elakadhat a nyuszi :))) (nálunk szakad a hó épp)
9/14 A kérdező kommentje:
A két kisebb nem lenne gond(4 éves,4 hónaposak)a nagy viszont 9 és ő tudja mikor jön pontosan.Én azt is furcsának tartom,hogy ő még elhiszi,de az osztályából még sokan hiszik:))Talán én is ki tudom magyarázni,mert két vagy három gyerek is van az osztályából,akikhez "fizetés után"ment a Télapó.Itthon meg kellett magyaráznom neki,hogy nem tud egy éjszaka alatt odaérni egyedül minden gyerekhez,ezért valakihez előbb,valakihez viszont később ér...Most mi vagyunk sajnos így a nyuszival...Hozzánk ér később:(Köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok!:)
2013. márc. 29. 14:15
10/14 anonim válasza:
Van egy egyszerű megoldás! Nem gyesen, meg anyaságin kell lenni, hanem dolgozni kell!!
Ja és lepontozni én is tudok mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!