Volt már nálatok olyan, hogy később jött a nyuszi (Télapó, Jézuska)? Gondolok itt 2-3 nap késésre.
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 09:09
11/14 A kérdező kommentje:
Először is,nincs a faluban bölcsőde,azért nincs hova tenni a 4 hónapos gyereket.Könnyen ítélhet az,akit 30 pereputty nyal körbe.A másik meg az,hogy én nem pontozok senkit,nem is látom értelmét!Feltettem egy kérdést,és nem támadásra voltam kíváncsi!Amíg meg nem vagy az én helyzetembe ne is ítélj!!!És még egy:Én autómatikusan 77%-ot kapok minden válaszomra,fogalmam nincs honnan,de nem is ez érdekel,nekem tudod,nagyobb bajom van,mint neked a pontozás!Ürülj,hogy csak ezen tudsz fennakadni!!!
2013. márc. 29. 14:35
12/14 anonim válasza:
Akkor meg minek kellett 3 gyerek? Ennyi.
13/14 A kérdező kommentje:
Én sem kérdeztelek,minek neked gyerek,bár ilyen beszólásokkal nem hiszem,hogy van.Jobb is,ha a pontozással foglalkozol!Amúgy meg ha olvastál volna,kiderült volna számodra,hogy most lett a férjem munkanélküli,a harmadik gyerek is 4 hónapos,már nem vihetem vissza,hogy köszi,de így már nem kell.Eddig nem volt gondunk,de most így jött össze.Ne nagyon büszkélkedj,mindenki kerülhet ilyen helyzetbe,én csak azt kívánom,te is legyél egyszer,aztán majd én is jól beszólogatok,mert itt arc nélkül lehet.Kíváncsi lennék,szemtől szembe is lenne-e ekkora szád?!És itt tanácsot adni vannak emberek,nem ítélkezni és beszólni vadidegeneknek!
2013. márc. 29. 15:22
14/14 anonim válasza:
Úr isten,el vagyok képedve,hogy még egy ilyen egyszerű kérdésnél is ez megy. Ha meg a kérdező kiírta volna,hogy bölcsibe adja a 4 hónapos babáját,elhordták volna minden utolsó aljadéknak,hogy minek szült akkor. 4 hónapos a babája könyörgöm felfogtad? Hogy hagyná már otthon? Édes istenem,mindig csak szapulni szidni a másikat,az megy! jézusom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!