Anyukák, Apukák! Kíváncsi lennék, hogy más családoknál, hogyan alakul a szülők kapcsolata. Konkrétan a babavárás alatti időszakra/szexre/ gondolok. Apukák ti, hogy álltok a párotok megváltozott testéhez?
Nekem nagyon rosszul esett, hogy a párom elutasította a szexet amikor terhes voltam. Sőt ez utána se rendeződött.Gyorsan visszafogytam, nem lett csúnya a testem.Én soha nem éreztem azt a terhesség alatt, hogy szeretget babusgat.Azzal magyarázta, hogy zavarja, hogy ott van bent a gyerek.Szerintem már csak az anyát látja bennem.Nehéz ezt elfogadni,mert együtt akartuk a gyereket. Sőt inkább Ő akarta, mert nekem már volt egy.
Ez sok konfliktust eredményezett, állandó viták.Már egyedül nevelem a gyerekeket,mert nem tudtam úgy élni vele ,hogy nem vagyok nő csak anya.Csak feldolgozni nem tudom!!
Amikor az én feleségem terhes lett, én minden egyes nappal egyre jobban kívántam. Minél nagyobb lett a pocakja annál kívánatosabb lett a szememben. Bevallom őrjítően jó volt vele szexelni a terhessége idején. Amikor a fiúnk megszületett, a teste már nem olyan volt mint terhességes előtt. Nőiesebb lett. Nekem így is nagyon bejött. Majdnem 5 hónapig végtelenül türelmes voltam vele, mert a szülés után, talán a gátvágás miatt de nem mert szexelni. Félt, hogy fájni fog, és nem is engedett magához. De megérte várni,mert amikor ő bújt hozzám, akkor tudtam hogy túl van a félelmén.. Azóta is minden rendben van köztünk..Na jó egy kicsit féltékeny vagyok a fiamra, mert elég sokat kap a szeretetből amit eddig én kaptam..:) De engem sem hanyagol végül is
32/F
Mi végigszeretkeztük a terhességem, szülés után 5 héttel már ismét együtt voltunk.
Szerencsére én is, a férjem is ugyanannyira kívánjuk a másikat.
Én nem híztam semmit, csak a hasam nőtt meg, de ez szülés után egyből lement.
A vége felé is ugyanúgy kívánt a párom, egyáltalán nem zavarta a nagyobb hasam.
Én 15 hetes terhes vagyok,a férjem és én köztem semmi gond nem volt soha szexuális téren,(heti 5alkalom biztos volt általában)egészen addig amíg kiderült,hogy babát várok. Valahogyan ő sem kívánja a szexet. Azt mondja,hogy egyszerűen nem tud elvonatkoztatni a babától,hogy ott van bent,és attól is fél,hogy baja lesz. Eleinte zavart a dolog,de most elfogadtam,nagyon gondoskodó típus és nagyon vigyáz rám. Állítólag azok a férfiak akik lelkileg harmonikusan élnek a párjukkal,egymásra hangolódva,gyakran nem csak átveszik a terhesség tüneteit,hanem a tesztoszteron szintjük is súlyosan lecsökken.
És nem a megváltozott testemmel van a baja,hogy nem tetszene neki,mert sokat mondja,hogy tetszik neki,csak valahogy a hormonjaik nekik is megváltoznak gyakran. Lehet másképpen is örömöt szerezni egymásnak,és szeretgetni egymást,és abból is nagyon lehet érezni,hogy szeret. Sőt talán még jobban. Persze ahol ez sincs az biztos lelkileg megviselő,hiszen amúgy is megváltozik a testünk és sokszor önbizalomhiány léphet fel,főleg,hogy nem lájuk magunkat elég nőiesnek. De én azt gondolom ezt el lehet mondani a párunknak,és megbeszélni,és találni rá megoldást. Ha valaki szeret akkor a szeretgetés,simogatás nem eshet nehezére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!