Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 9,5 hónapos kislányom...

A 9,5 hónapos kislányom sajnos talált ma egy pénzérmét a földön és a szájába vette. Pár másodpercig, vagy akár 1-2 percig is ott tarthatta. Lehet valami baja tőle? Teljesen kiborultam.

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, lehetsz bármilyen gondos és figyelmes anya, balesetek vagy hasonló esetek mindig történhetnek a legnagyobb óvintézkedések ellenére. Én mindig nagyon figyelek, egy kezemen meg tudom számolni hány nagyobb baleset történt az elmúlt 12 v alatt a két gyerekkel, de ebből mindegyiknél karnyújtásnyira voltam. Legalábbis a két esetnél amikor koponyaröntgen lett a vége, akkor ott voltam a közvetlen közelben. Ismerősi körben is nagyon felelősségteljes és figyelmes szülők vannak, mégis szinte mindenhol történt már valami.

Ez elkerülhetetlen, ne emészd magad tovább. Figyelj oda, nehogy legközelebb lenyeljen egy pénzdarabot, de ennyi.

Egy kis mókának ide is bemásolom ezt a linket, érdemes végigolvasni, garantáltan vinnyogni fogsz a kommenteken és úgy érzed, hogy ami nálatok történt az semmi:

[link]

2014. júl. 9. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!

(első gyerek, ugye?)

Én is így éreztem, amikor (pedig ő már a második volt) beleharapott egy üvegpohárba....

2014. júl. 10. 08:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igen, első baba. Rendben telt az éjszaka és most is igen jól van. :) Hála Istennek és köszönet Nektek!
2014. júl. 10. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

ne furdaljon a lelkiismeret!!!!

Négy gyerekes apaként, sok igazságot látok ebben, meg jópofa is.

"Lenyelt pénzérmék

1. Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.

2. Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)

3. Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből"

[link]

2014. júl. 10. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!