Ehhez mit szólnátok? Én kiborultam.
Most szültem.
Ma mehetünk haza. De a párom már közölte hogy holnap megy ki a haverjahoz a házánál segíteni egész délutános program tuti!
4 napos a lanyunk és ezt csinálja??
Nem otthon kéne nekem segíteni?
Nincs más segítségem csak ő.
Erre neki ez fontosabb.
Elég fura. A haverjának miért van rá szüksége? Most költözik? Vagy vmi olyan munka, amihez csak a párod ért?
Eddig nem volt ilyen a párod?
Nem azt mondom, hogy most egész nap üljön otthon, de azért tényleg ne menjen el egész napra, amikor neked is jól jönne a segítség.
Én biztos leállnék veszekedni vele.
Anno a férjem alig várta, hogy hazamenjünk, végre család lettünk. Ez az az időszak amikor összeszoktok, amihez ő is kell. Ráadásul neked szükséged van a pihenésre.
Még nem fogja fel, hogy apává lett, remélem ez változik.
Amúgy néhány órát azért ki lehet bírni nélküle,nem vagy beteg, csak legfeljebb gyenge.
8-as: ezért az utolsó mondatodért nézz magadba és szégyelld el magad! Komolyan, sikerült egy ilyet ideböfögnöd???
Családdá válni kell... és éppenséggel egy ilyen szenzitív időszakban az ilyen cselekedetek, amiket a férj leművel, nem ezt hivatott elősegíteni. A te mondásod meg egyszerűen érzéketlen és bicskanyitogató, tekintve a helyzetet. Még esetleg meg is állná a helyét, amit mondasz, ha nem egy frissen szült anyukáról lenne szó, a 4 napos csecsemőjével egy olyan élethelyzetben, amiben soha nem volt még. Gratulálok az empátiádhoz!
Kérdező, Sajnálom a férjed egy pöcs. És sajnos az is borítékolható, hogy a gyerek körüli teendőkben illetve a megváltozott életetekben sem sok jóra számíthatsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!