Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez mit szólnátok? Én...

Ehhez mit szólnátok? Én kiborultam.

Figyelt kérdés

Most szültem.

Ma mehetünk haza. De a párom már közölte hogy holnap megy ki a haverjahoz a házánál segíteni egész délutános program tuti!

4 napos a lanyunk és ezt csinálja??

Nem otthon kéne nekem segíteni?

Nincs más segítségem csak ő.

Erre neki ez fontosabb.

2022. febr. 3. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
89%

59. Én férjem is ilyen. Ő fürdet, most kitalálta, hogy ő szeretné altatni, mert imád foglalkozni a babánkkal. És nem én kényszerítem erre, annyit beszéltünk meg, hogy ami munkát lehet felezni, azt felezzük.

60. Ne ferdíts, nem 2 hónaposról van szó, hanem 4 naposról. 4 napos mellől is elmehet egy anyuka? :)

2022. febr. 3. 15:00
 62/90 anonim ***** válasza:
26%

Még mindig nem tudjuk, miért megy el a férj, milyen segítségről van szó? Itt senki nem tud semmit, de már válásra bujtogatják ezt a szerencsétlen csajszit, nem beszélve arról, milyen stílusban esnek itt némelyek egymásnak. Nyugodjatok már le, nem a ti életetek.

N

2022. febr. 3. 15:02
 63/90 anonim ***** válasza:
83%
Háznál kell segíteni. Mit nem értesz ezen? Milyen házkörüli teendő fontosabb mint a 4 napos gyereked? Fejtsd ki nekünk kérlek!
2022. febr. 3. 15:06
 64/90 anonim ***** válasza:
85%

#60 milyen mókuskerék??? 🤣🤣🤣🤣

Aznap ment haza a baba meg a nö. Aznap bakker, nem 1 hete/hónapja.

Mit kéne tudnunk?

Mikor a kutyánkat vettük magunkhoz sem az volt a legelső gondolatunk hogy lecsesszük vhova aztàn húzzunk el. Jó kutya mellől dolgozni kell, de amúgy meg azon voltunk hogy megszokjon velünk, szeretgettük, sétàltunk. Pedig ő "csak egy kutya" hatalmas idézőjelben. Akkor egy embergyerekkel? Ugyanmàr. Aki tervezte vàrta a sajàt gyerekét nem tiplizik el otthonról mikor azt pont hazaviszik. Nevetséges.

Aki szerint meg ez ok az pont ilyen hàzassàgban él és önigazol.

2022. febr. 3. 15:10
 65/90 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt már megy egy ideje a harc, neked nincs valami hozzáfűznivalód?
2022. febr. 3. 15:12
 66/90 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező valószínűleg hazaért mert mikor a kérdést írta akkor még nem volt otthon. Valószínűleg lehiggadt és megbeszélték a dolgot így ránk már nincs szüksége.
2022. febr. 3. 15:28
 67/90 anonim ***** válasza:
92%
Lehet apának énidő, meg lelki izé, minden egyéb, természetesen, ahogy egyébként anyának is. De nem rögtön első otthon töltött nap elszaladni. Azért ez nevetséges. Semmi baj azzal, ha valakinek dolga van, szívességet tesz, ki szeretne kapcsolódni. De a helyzetet tekintve ez nem elfogadható. Első nap nem. Nem minősítek senkit, de véleményem van annak a lelki világáról, aki ezt nem fogja fel.
2022. febr. 3. 15:40
 68/90 anonim ***** válasza:
13%

58as, akkor ennyi erővel az a nő meg aki hisztizik ha apuka elmegy életképtelen kislány aki a pasi nélkül képtelen életben tartani egy gyereket?

Most már értem miért menekül el sok pasi a gyerek születését követő egy éven belül. Kéne a fenének egy olyan szánalom nő aki ennyire önző.

2022. febr. 3. 19:02
 69/90 anonim ***** válasza:
92%
68. Ketten vállalták a gyereket, ezzel az erővel maradjon otthon apuka és ne legyen önző.
2022. febr. 3. 19:04
 70/90 anonim ***** válasza:
92%
68. Itt egy 4 napos csecsemőről beszélünk. Szerintem neked komoly problémák vannak a toronyban. Önző az a nő aki az első napot a babával meg a férjével akarja tölteni? Hát az ilyen mehetne is amerre lát, mert nekem nem kéne hogy otthon rontsa a levegőt
2022. febr. 3. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!