Ehhez mit szólnátok? Én kiborultam.
Most szültem.
Ma mehetünk haza. De a párom már közölte hogy holnap megy ki a haverjahoz a házánál segíteni egész délutános program tuti!
4 napos a lanyunk és ezt csinálja??
Nem otthon kéne nekem segíteni?
Nincs más segítségem csak ő.
Erre neki ez fontosabb.
59. Én férjem is ilyen. Ő fürdet, most kitalálta, hogy ő szeretné altatni, mert imád foglalkozni a babánkkal. És nem én kényszerítem erre, annyit beszéltünk meg, hogy ami munkát lehet felezni, azt felezzük.
60. Ne ferdíts, nem 2 hónaposról van szó, hanem 4 naposról. 4 napos mellől is elmehet egy anyuka? :)
Még mindig nem tudjuk, miért megy el a férj, milyen segítségről van szó? Itt senki nem tud semmit, de már válásra bujtogatják ezt a szerencsétlen csajszit, nem beszélve arról, milyen stílusban esnek itt némelyek egymásnak. Nyugodjatok már le, nem a ti életetek.
N
#60 milyen mókuskerék??? 🤣🤣🤣🤣
Aznap ment haza a baba meg a nö. Aznap bakker, nem 1 hete/hónapja.
Mit kéne tudnunk?
Mikor a kutyánkat vettük magunkhoz sem az volt a legelső gondolatunk hogy lecsesszük vhova aztàn húzzunk el. Jó kutya mellől dolgozni kell, de amúgy meg azon voltunk hogy megszokjon velünk, szeretgettük, sétàltunk. Pedig ő "csak egy kutya" hatalmas idézőjelben. Akkor egy embergyerekkel? Ugyanmàr. Aki tervezte vàrta a sajàt gyerekét nem tiplizik el otthonról mikor azt pont hazaviszik. Nevetséges.
Aki szerint meg ez ok az pont ilyen hàzassàgban él és önigazol.
58as, akkor ennyi erővel az a nő meg aki hisztizik ha apuka elmegy életképtelen kislány aki a pasi nélkül képtelen életben tartani egy gyereket?
Most már értem miért menekül el sok pasi a gyerek születését követő egy éven belül. Kéne a fenének egy olyan szánalom nő aki ennyire önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!