Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan kérdés, amin...

Volt olyan kérdés, amin nagyon kiborultatok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 7. 09:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%
igen! volt egy kérdés, hogy egy dohányzó anyuka anyatejet adjon-e a babájának, vagy inkább tápszerezze.. de a cigiről nem mondott volna le.. biztos "csodálatos" anyuka azóta is! gyomorforgató nekem..
2013. máj. 7. 09:48
 2/25 A kérdező kommentje:
Jézusom...
2013. máj. 7. 09:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Még régebben volt egy kérdés, aminek az volt a lényege hogy a kérdező próbálta rábeszélni az ismerőseit, rokonait a császármetszésre. A kérdező szerint minden hüvelyi úton szült nő szana-szét van szakadva, szar a szexuális élete. A legdurvább az volt, hogy minden ilyen nőt a férje megcsal, amihez joga is van, hiszen nem "sérült árut" vett annak idejeén, joga van a szűk p.ncihoz.
2013. máj. 7. 09:53
 4/25 A kérdező kommentje:
anyám!!!!!!!!! ez durva!
2013. máj. 7. 09:55
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Kiborulni ilyenen nem szoktam, mert nem is érdemes. De szerintem a válaszok sokkal idegesítőbbek mint a kérdések.
2013. máj. 7. 09:59
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
az összes abortuszos kérdés kiakaszt mért nem szüli meg és adja örökbe mint anno engemet .
2013. máj. 7. 10:05
 7/25 A kérdező kommentje:
én így ismeretlenül is ki szoktam akadni egynémelyik kérdésen, de teljesen igazad van, a válaszadók néha sokkal durvább válaszokat adnak.
2013. máj. 7. 10:07
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Már többször kiborított, hogy feltettem egy kérdés, senki se válaszolt a kérdésemre, csak kötözködtek és azt akarták megmagyarázni, hogy velem gáz van és hogy miért.

A csúcs az volt amikor karácsonyi ajándékkal kapcsolatban kérdeztem: Kisfiamnak szerettem volna venni egy ajándékot amit drágállottam, de úgy gondoltam, hogy biztos nagyon tetszene majd neki, csak az ára miatt dilemmáztam. Erre a válaszadók 90% azzal jött, hogy ehhez még kicsi (akkor még tényleg az volt) és, hogy csak magamnak akarom megvenni azt a játékot, mert nekem tetszik. Hiába magyaráztam, hogy nem magamnak venném, hiszen pont magamnak való dolgokról mondanék le miatta, nem értették meg és én voltam az önző, aki magának vásárol azon a címen, hogy a gyereknek veszi. Ez annyira kiakasztott,hogy töröltettem is a kérdést,moderátorok kértek elnézést, meg mondták, hogy ez az arrogancia sajnos itt gyakori dolog.

A válaszoktól függetlenül megvettem a játékot, azóta már megfelelő korú hozzá a gyerek és imádja. :) Erről ennyit. Azóta ha kérdést teszek is fel, kritikával fogadom a válaszokat, nem biztos, hogy a tömegnek van igaza.

2013. máj. 7. 10:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy az anyuka azt részletezte, hogy ő 6 hónapos kora óta bilizteti a kislányát, aki most 10 hónapos, és közelharcot kell vele vívni, hogy a bilin maradjon, de ő akkor sem fogja még 2 évesen is pelenkázni. Erre valaki azt válaszolta, hogy jól is teszi, azért ilyenek a mai gyerekek, mert nem szoktatják csecsemőként bilire őket.

Másik anyuka nem értette, miért baj, hogy vesszővel veri a 3 éves kislányát, a férjét is így nevelték, és milyen rendes ember lett belőle.

Nemrég volt itt egy olyan is, aki az egyébként teljesen egészséges babját azért hordta Dévény-tornászhoz, hogy az átlagnál előbb kezdjen járni meg ilyenek. A kisfia a kérdés kiírásakor 14 hónapos volt, "következetes szigorral" nevelte, aminek meg is volt a gyümölcse, mert a gyerek egyáltalán nem hisztis, igaz, hogy soha nem mosolyog, de mindegy. A kistestvér két hónap múlva volt várható, addigra (tehát 16 hónapos korára) szobatisztaságra akarta szoktatni mert ő ugyan nem fog kettőt pelenkázni.

2013. máj. 7. 10:33
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott egy másik eset is, amikor egy történetet meséltem el amiben arra lettem volna kíváncsi, hogy kívülálló mit gondol az egészről, egy ismerősömért aggódtam akkor. Akkor valaki kitalálta, hogy én nem ismerős vagyok, (pedig de) hanem "szerető" és azért érdekel az ismerősöm élete. Meg, hogy pletykálkodom. Hiába magyaráztam akkor, hogy csak tudni szeretném mi lehet vele, mert tőle nem kérdezhetem meg. Szerencsére ez a történet is jóra fordult, de érdemi segítséget nem kaptam, csak támadásokat.
2013. máj. 7. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!