Már többször kiborított, hogy feltettem egy kérdés, senki se válaszolt a kérdésemre, csak kötözködtek és azt akarták megmagyarázni, hogy velem gáz van és hogy miért.
A csúcs az volt amikor karácsonyi ajándékkal kapcsolatban kérdeztem: Kisfiamnak szerettem volna venni egy ajándékot amit drágállottam, de úgy gondoltam, hogy biztos nagyon tetszene majd neki, csak az ára miatt dilemmáztam. Erre a válaszadók 90% azzal jött, hogy ehhez még kicsi (akkor még tényleg az volt) és, hogy csak magamnak akarom megvenni azt a játékot, mert nekem tetszik. Hiába magyaráztam, hogy nem magamnak venném, hiszen pont magamnak való dolgokról mondanék le miatta, nem értették meg és én voltam az önző, aki magának vásárol azon a címen, hogy a gyereknek veszi. Ez annyira kiakasztott,hogy töröltettem is a kérdést,moderátorok kértek elnézést, meg mondták, hogy ez az arrogancia sajnos itt gyakori dolog.
A válaszoktól függetlenül megvettem a játékot, azóta már megfelelő korú hozzá a gyerek és imádja. :) Erről ennyit. Azóta ha kérdést teszek is fel, kritikával fogadom a válaszokat, nem biztos, hogy a tömegnek van igaza.
Volt, hogy az anyuka azt részletezte, hogy ő 6 hónapos kora óta bilizteti a kislányát, aki most 10 hónapos, és közelharcot kell vele vívni, hogy a bilin maradjon, de ő akkor sem fogja még 2 évesen is pelenkázni. Erre valaki azt válaszolta, hogy jól is teszi, azért ilyenek a mai gyerekek, mert nem szoktatják csecsemőként bilire őket.
Másik anyuka nem értette, miért baj, hogy vesszővel veri a 3 éves kislányát, a férjét is így nevelték, és milyen rendes ember lett belőle.
Nemrég volt itt egy olyan is, aki az egyébként teljesen egészséges babját azért hordta Dévény-tornászhoz, hogy az átlagnál előbb kezdjen járni meg ilyenek. A kisfia a kérdés kiírásakor 14 hónapos volt, "következetes szigorral" nevelte, aminek meg is volt a gyümölcse, mert a gyerek egyáltalán nem hisztis, igaz, hogy soha nem mosolyog, de mindegy. A kistestvér két hónap múlva volt várható, addigra (tehát 16 hónapos korára) szobatisztaságra akarta szoktatni mert ő ugyan nem fog kettőt pelenkázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!