Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van egy 2 éves lányom, szeretn...

Van egy 2 éves lányom, szeretném visszanyerni a szülés előtti alakomat. Kb.5 kilót kéne leadnom és főleg erősíteni. Milyen fitnessgép van, amin nem kell órákat lógni és nem foglal nagy helyet?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmehetsz, ha van időd, akár futni is, vagy úszni, de pl. szobabicikli nem foglal olyan sok helyet.
2013. márc. 14. 11:48
 2/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
keress rá a youtube-on rubint réka, béres alexanra edzésekre, az a legjobb és nem foglal sok helyet :)
2013. márc. 14. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Baba-mama torna! Ezzel erősíthetsz is. Az én két éves lányom 13 kg, ő a "súlyzó". Pörgetem, forgatom, emelgetem, repülőzünk, sokmindent ki lehet találni, és még ő is élvezi. Guggolásból felemelgetem, vagy a lábamra ültetem, úgy emelgetem a lábammal, közben mondókázunk, elég nehéz, vagy hanyatt fekszek, úgy jön a lábamra, és repülőzünk stb.

Fitnessgép sokminden lehet, de a legegyszerűbb tényleg a szobabicikli, a többi nagyobb helyet foglal.

2013. márc. 14. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is Rubint Réka torna párti vagyok. Nekem sokat segített.
2013. márc. 14. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Callanetics-formásít és feszesít!!!! Nagyon jó!!! Mellette lehet futni vagy bicózni is ha szeretnél.
2013. márc. 14. 13:13
 6/6 Aggiee7 válasza:

Szerintem a speedfitness nagyon jó lenne neked! Mint 2éve rendszeres használója ajánlom neked! :)

Mivel szülés utáni rehabilitációra is nagyon jó (gátizmokat stimulálja). Gyors, maga az edzés megvan 15 perc alatt, és akár heti egy edzéssel is nagyon jó kis eredményeket lehet elérni.

Szerintem verhetetlen! :)

Próbáld ki!

2013. márc. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!