Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sikerült visszanyerni az...

Sikerült visszanyerni az alakodat szülés után?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? a baba anyatejes v tápszeres? köszi a válaszokat!
2012. jan. 7. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem oltári nagy szerencsém volt.

Még soványabban és formásabban jöttem ki a szülés után a kórházból, mint terhesség elött voltam.

Nem csináltam semmit.

A mellem viszont tropára ment, bár előtte sem volt nagy viszont formás volt.Most 2db kilyukasztott lufim van. :( Azon már csak a műtét fog segíteni.

2012. jan. 7. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is mázlistának mondhatom magam, mert szülés után 3 hónappal, ugyanolyan volt alakom, mint előtte és ezt tartom azóta is. Nem tettem semmit, anyatejes a babám.
2012. jan. 7. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:

9 hónapja szültem, 12 kg plusszal jöttem ki a kórházból. 4 hónapig szopizott a babám, utána kezdtem egy drasztikus kalória-megvonást, leolvadt 4 kg, de nem tudtam tartani ezt az életformát (meg nem is akartam...szédültem az éhségtől).

Ami bejött: heti 2x torna (ennyit még lelkiismeretesen és rendszeresen be tudok vállalni itthon) és átgondoltabb étkezés: kevesebb kenyér és édesség (ez a legnehezebb :P), este már csak gyümi vagy virsli, túró és társai.

Így most még 4 kg van vissza a szülés előtt súlyomból,remélem nyárra már csini leszek.:)

Heti 0,5 kg a célom, ennél gyorsabban nem érdemes sztem fogyni, mert megbosszulja magát a szervezet.

Te hogy csinálod?

2012. jan. 7. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:
rajtam csak 2kg plussz van de az mind a hasamon, szoptatással lement mind, aztán vissza is jött, tegnap végre elválasztottam, most ötletelek mit kellene és hogyan, nagyon zavar a hasam és most már bármit megtehetek:-S várok további sikersztorikat;) köszi az eddigieket!
2012. jan. 7. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:

25 kg plusszal mentem szülni, 7 kg ment le a szüléssel. 9 hónapig szoptattam, most 11 hónapos a kislányom. Most 2 kg-val kevesebb vagyok mint teherbeesés előtt. Nincs titok, sokat rohangálok, gyalogolok, nem eszem mindent és nem eszek sokat+ néha, néha tornázom egy kicsit.

A hasam nekem sem olyan feszes ám, de most már mindegy mert tegnap pozitívat teszteltem, úgyhogy jön a tesó:)) És vele együtt a plusz kilók, de nem bánom!!:)

2012. jan. 7. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 17 kg-ot híztam terhesség alatt,most másfél éves a kisfiam és már csak 1-2 kg feleslegem van.Nekem nem szopott,így sokkal nehezebb volt,ledobni a kilókat.Szülés után a 17-ből 10 maradt rajtam és kb fél éves volt amikor lett erőm elkezdeni diétázni.uh 1 év alatt 8 kg-tól nehezen,de megszabadultam.Most 1 hetes méregtelenítést csinálok,már 3 nap letelt,de nagyon éhes vagyok.alig várom hogy leteljen még a 4 nap,de utána se lehet lazítani.Remélem lemegy még ez a 2 kg mert szeretnénk már újra babázni.

2012. jan. 7. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Hatalmas pocakom volt a lányommal, császárral szültem, 19 kg plusszal mentem szülni.

Egy éves múlt a lányom 6 nappal, én meg 3 kilóval vagyoik könnyebb, mint terhesség előtt, tehát szülés ótra 22 kg-ot fogytam :)

Nagyon jól érzem magam, bár a hasamon eléggé megnyúlt a bőröm és csíkos is, bár szerencsére kötény nem lett belőle:)

Egyszer majdcsak eltűnik ez is:)

2012. jan. 7. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
47 kilóval lettem terhes, az elején fogytam 4 kilót az állandó hányástól, kb. a 23. hétre álltam vissza a kezdősúlyra és 52-vel mentem szülni, de nekem végig hányingerem volt sajnos. Szülés után 47 - tel mentem haza a kórházból. A babám most 9 hónapos, még mindig szopik, én meg vagyok vagy 44 kiló :-) Szerintem a szoptatás csodákat művel, de az egész napos és éjszakás talponlét is. A melleim persze nagyobbak, mint voltak, a csípőm kicsit szélesebb, és ha jóllakom, az jobban meglátszik a hasamon, mint azelőtt.
2012. jan. 7. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!