Mennyi idő alatt nyertétek vissza a terhesség előtti alakotokat szülés után?
Kb. 4 hónap után nyertem vissza az eredeti súlyom, és kb. 6-7 hónap után az eredeti formám.
Én semmit nem tettem, csak szoptattam. Mindig azt mondom, hogy a fiam engem megeszik.
Kisfiam most 9,5 hónapos, és vékonyabb vagyok, mint szülés előtt. :(
Szoptatás és a regeteg nyári séta, aminek köszönhetem. Ja... és féltem attól, hogy nehogy a baba hasfájós legyen - így fél évig NAGYON megválogattam, hogy mit egyek! - Durva diéta volt!
Hát én bizony csak miután abbahagytuk a szopit. Az elsővel mondjuk nem is annyira próbálkoztam szoptatás ideje alatt mert mindenhol azt hangoztatták, eszembe se jusson diétázni, hát milyen anya vagyok én hogy fontosabb a saját külsőm mint a gyerek jólléte stb...
na jó dagi is lettem (maradtam) 175 centihez 75 kiló...
Mikor vége lett a szoptatásnak belevágtam a fogyókúrába sportolni kezdtem stb.Szépen 4 hónap alatt 65 kiló lettem nekem az pont jó súly.
A második babámat mikor szoptattam már nem követtem el ezt a hibát hogy akkor bedobom a lovak közé a gyeplőt és majd megvárom míg vége a szopinak, főleg mert bíztam benne hogy tovább fogok tudni szoptatni mint az elsőt aki csak 11 hóig szopott.
Neki is láttam 3 hónapos korában a tornának, futásnak és hogy odafigyelek mit eszek fokozottan. De borzasztó lassan haladtam 3 hónap alatt szinte alig volt eredménye, izmosodtam, de a súlyom nem változott.
74 kilósan kezdtem 3 hó múlva még mindig 71-72 voltam.
Mikor abbahagytam a szoptatást akkor indultak meg a kilók végre.
64 vagyok és ezt most tartom egy jó fél éve, persze ha feljön 1-2 kiló visszatérek az "önsanyargatáshoz" :)
Ami a nagy bánatom hogy a bőröm nagyon csúnya maradt/lett... és ezen semmilyen sport nem változtat sajnos.
4 hónapos lesz a fiam, most 4 kg-mal vagyok kevesebb, mint amivel kezdtem a terhességem. Az alakomnak viszont még kell egy kicsi, a hasamon nem húzódott még vissza rendesen a bőr.
Tornát én is most kezdem majd, eddig szoptattam.
Utolsó vagyok.
A férjem mindig azt mondja amikor türelmetlenkedek, hogy ami 9 hónap alatt átalakult, az nem fog pár hét alatt tökéletesen ugyanolyanra visszaformálódni, ne is várjam. És milyen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!