Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan kérdés, amin...

Volt olyan kérdés, amin nagyon kiborultatok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 7. 09:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

úristen, 5 hónapos babára ráütött? melyik kérdés volt ez?

Ilyenkor annyira dühítő, hogy nem tehetünk semmit. Ha ismerném az illetőt, ráuszítanám a gyámügyet, vagy a rendőröket, vagy ilyesmi.

2013. máj. 8. 06:51
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Én sajnáltam azt az anyukát. Azt írta, hogy már nincs a babának apukája, nem derült ki egyértelműen, de nekem nagyon úgy jött le, hogy meghalt a nő férje. Ha tényleg igazam van, akkor nem csoda, ha iszonyatos leliállapotban van. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy bármi is ok lehet arra, hogy valaki verjen egy pici babát, de ebben az esetben tényleg inkább segítségre lenne szüksége az anyukának, mert láthatóan komoly bajban van.
2013. máj. 8. 07:37
 23/25 anonim ***** válasza:

aki esetleg nem olvasta, itt az 5 hónapos baba története.. szegény kisgyerek..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2013. máj. 8. 11:12
 24/25 A kérdező kommentje:
sokszor gondolok arra az esetre.. :-( szerintem különváltak a baba apukájától, legalábbis akkor azt írta volna, hogy a gyász miatt türelmetlenebb a babával szemben, legalábbis több megértést kapott volna. Bár semmilyen indok nem indok arra, hogy megüssön egy babát!!!!
2013. máj. 8. 12:21
 25/25 anonim ***** válasza:
41%
Én pedig úgy gondolom, hogy nincs olyan körülmény, ami felmenthetné azt, aki képes megütni egy 5 hónapos babát. Nem tudom sajnálni az "anyukát", csak azt a szerencsétlen kisgyereket.
2013. máj. 8. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!