Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, mi volt az a dolog...

Kismamik, mi volt az a dolog amin sirtattok a terheségetek alatt, mert anyira kiborultatok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, de kb. 18-19-nek nézek ki. Újabban akkor sírom el magam, amikor valaki beszól, hogy "minek kell egy gyereknek gyerek???" Hormonok... :))
2011. júl. 22. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Szinte bármin.De úgy kiakadósan, hüppögősen :)

Egy időre abbamaradt. Most vagyok a 29. hétben, és most 2-3 napja megint mindenen. 1-1 viccnek szánt beszólás miatt, egy rossz nézés...

Tegnap pl. azon, hogy a párom kevésnek találta a krumplit, amit főztem a rakott krumplihoz. És még sorolhatnám :)

Én tuti nem viselném el magam, úgyhogy minden tiszteletem ilyenkor az övé amikor jön, hogy "mi a baj? miért sírsz megint?" én meg csak bólogatok, hogy semmi :)

2011. júl. 22. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn felszálltam a buszra, és egy idős, fehér hajú, görbebotos nénike rögtön felállt, hogy "jajj, üljön le aranyom, tessék!". Na ezen aztán rögtön elpityeredtem, annyira aranyos volt!!!
2011. júl. 22. 11:52
 4/12 A kérdező kommentje:
A tegnap kiesett a lányom fülbevalója és nem találtam sehol az ágyában.2 orán keresztül csak sirtam a férjemnek h velem ez nem történhet meg...meg ilyenek, aztán elkezdtük keresni mindketen és megtaláltuk :-)16 hetes vagyok.
2011. júl. 22. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Van egy kiscicás reklám, mikor a kiscica keresi a gazdáját, hogy hol van? nem találom. stb, és végül megtalálja a gazdit aki éppen olvas és odaszalad hozzá, hogy mamiiii.

Na ezen állandóan elbőgtem magam. :D A mai napig nem értem, hogy miért. :D

2011. júl. 22. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Bakker, a Deep Impact c. katasztrófafilmet (jön az üstökös és becsapódik a Földbe) még egyszer sem bírtam végignézni sírás nélkül, mert sok baba van benne:S

Amúgy utoljára akkor hisztiztem, mikor a vállalkozó férjem valami nyavalyás pendrive-ot nem talált a lakásban és mindketten nekiálltunk keresni, és összeszedni az összes pendriveot a lakásban. Van nekem egy piros, azt mondta, azt keressem, hátha ott van a többi is. Tudtam, hova tettem az enyémet, de annyira ideges voltam, hogy hiába pakoltam ki a fiókot, nem találtam meg ott, ahol volt. KEzdtem elbizonytalanodni, hogy mégsincs ott, pedig TUDTAM, hogy ott kell legyen. Mikor aztán a férjem is kipakolta ugyanazt a fiókot és ő megtalálta, na, akkor tört el a mécses, rázott a sírás fél órát, hogy én miért nem találtam meg.

2011. júl. 22. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Képes vagyok bármin sírni.

Elég egy aranyos kiskutya, ha szépen néz a Fiam :)

Legutóbb azon s-írtam, hogy miért sírok már a Danone reklámon is...

Ha a boltban pont azt a pogit veszik ki előttem amit én is kiszemeltem szb...

Nagyon várom, hogy végre vége legyen a pityergős korszaknak, mert elég ciks helyzetek voltak miatta :)

21 hkm

2011. júl. 22. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
én is sírva tudok simán fakadni egy poénon, amit sajnos magamra veszek, pedig nem csináltam eddig ilyet, vagy azon hogy egész nap takarítottam főztem, hazaért a családom, éltük a kis életünket, és este olyan volt minden mintha semmit sem csináltam volna. Nagyon szeretem a szerelmes filmeket, eddig sose sírtam rajtuk, most nem egyszer előfordul... Nem könnyű!!
2011. júl. 22. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Bármin. Most legútóbb, pl azon, hogy amikor volt ez a nagy vihar és sok mindenben kárt tett többet közt letörte a fáknak az ágait. Párommal buszoztunk és amikor körbenéztem a városon mindenhol azt láttam, hogy le vannak tördelve a fáknak az ágai és mondtam páromnak, hogy szegény fák úgy sajnálom őket és elkezdtem kicsit sirni :D
2011. júl. 22. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Azon, hogy azt hittem, hogy a párom 10 év eggyüttélés és 2 gyerek után elvesz!
2011. júl. 22. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!