Kismamik, mi volt az a dolog amin sirtattok a terheségetek alatt, mert anyira kiborultatok?
Szinte bármin.De úgy kiakadósan, hüppögősen :)
Egy időre abbamaradt. Most vagyok a 29. hétben, és most 2-3 napja megint mindenen. 1-1 viccnek szánt beszólás miatt, egy rossz nézés...
Tegnap pl. azon, hogy a párom kevésnek találta a krumplit, amit főztem a rakott krumplihoz. És még sorolhatnám :)
Én tuti nem viselném el magam, úgyhogy minden tiszteletem ilyenkor az övé amikor jön, hogy "mi a baj? miért sírsz megint?" én meg csak bólogatok, hogy semmi :)
Van egy kiscicás reklám, mikor a kiscica keresi a gazdáját, hogy hol van? nem találom. stb, és végül megtalálja a gazdit aki éppen olvas és odaszalad hozzá, hogy mamiiii.
Na ezen állandóan elbőgtem magam. :D A mai napig nem értem, hogy miért. :D
Bakker, a Deep Impact c. katasztrófafilmet (jön az üstökös és becsapódik a Földbe) még egyszer sem bírtam végignézni sírás nélkül, mert sok baba van benne:S
Amúgy utoljára akkor hisztiztem, mikor a vállalkozó férjem valami nyavalyás pendrive-ot nem talált a lakásban és mindketten nekiálltunk keresni, és összeszedni az összes pendriveot a lakásban. Van nekem egy piros, azt mondta, azt keressem, hátha ott van a többi is. Tudtam, hova tettem az enyémet, de annyira ideges voltam, hogy hiába pakoltam ki a fiókot, nem találtam meg ott, ahol volt. KEzdtem elbizonytalanodni, hogy mégsincs ott, pedig TUDTAM, hogy ott kell legyen. Mikor aztán a férjem is kipakolta ugyanazt a fiókot és ő megtalálta, na, akkor tört el a mécses, rázott a sírás fél órát, hogy én miért nem találtam meg.
Képes vagyok bármin sírni.
Elég egy aranyos kiskutya, ha szépen néz a Fiam :)
Legutóbb azon s-írtam, hogy miért sírok már a Danone reklámon is...
Ha a boltban pont azt a pogit veszik ki előttem amit én is kiszemeltem szb...
Nagyon várom, hogy végre vége legyen a pityergős korszaknak, mert elég ciks helyzetek voltak miatta :)
21 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!