Kismamik, mi volt az a dolog amin sirtattok a terheségetek alatt, mert anyira kiborultatok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 11:36
11/12 anonim válasza:
azon a pöttyös reklámon amiben egy srác életét kísérik végig, hogy mikor hol ette a rudit. az én fiam 2 éves, ő is imádja, na és ez nagyon meghat, most is sírok.... üdv:37 hetes
12/12 anonim válasza:
Szia! Most épp ezen bőgők: [link]
A múltkor a buszon kezdtem el sírni. Tömve volt, és egy a kb. 5 éves gyereke mellett álló anyuka mondta a lányának, hogy adja át nekem a helyet. Potyogó könnyek között mondtam neki, hogy nem, nehogy elessen az a kisleányzó. Én csak erősebben meg tudok kapaszkodni, mint ő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!