Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt betegség?...

Terhesség alatt betegség? Mehetek 8as kòddal betegszabira?

Figyelt kérdés
Megbetegedtem, de még dolgozom, mert a munkám nem akadályoz egyelőre semmiben, a kérdésem az, hogyha holnap felhívom a dokit, akkor kiír sima 8as kòddal, ha nem a terheséggel van probléma?
ma 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen kiírhat, hisz a terhességtől függetlenül is lehet beteg az ember.

(Csak halkan jegyzem, a betegszabadság (első 15nap) negatív hatással lehet a késöbbi csed\gyedre)

ma 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Uh tavaly kivettem az összeset, akkor annyival kevesebb lesz a pénzem?
ma 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mikor. Mwrt ugye megvan, mely időszakot veszik alapul. Ha az alatt, akkor rontgat rajta igen.
ma 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
1, kb értékelhetetlen mértékben befolyásolja.
ma 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat, szabira megyek holnsp, ha nem javulok, akkor betegszabi. Jùlius végén szülök, decemberben vettem ki az utolsò betegszabikat, mindegy is, sajnos ha nincs más megoldás ki kell venni.
ma 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!