Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Így tényleg soha nem lehetek...

Így tényleg soha nem lehetek betegszabadságon?

Figyelt kérdés
35 kilométerre van az otthon a munkahelyentől. De nem ez a probléma. Hanem az hogy ha én beteget jelentek 3 kolégám automatikusan nem tud be menni dolgozni mert ők járnak velem , se jogsi se autó, nekik. Ez Németországban. Pedig nagyon meg vagyok fázva és gyenge is vagyok. És még is felelős vagyok értünk mert ők meg szeretnének dolgozni... Ha kerdeznétek eddig hogy bejártak be nélkülem , hát egy másik kolléga vitte innen őket ( egy városban lakunk) csak a másik kolléga épp ezt unta meg. Valami tipp?

ma 03:10
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Busz???
ma 03:37
 2/6 A kérdező kommentje:
35 kilométeres távon elég nehéz összehozni a buszt. Biztos lehet csak nagyon sok átszállással
ma 03:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jár arra busz, hogy azzal menjenek?
ma 03:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a felettesednek, hogy beteg vagy, és írsz az érintett kollégáknak hogy ma nem mész dolgozni. A többit nekik kell megoldani. Ha szabadságon vagy, hogy mennek be? Vagy összehangoljátok egymással a szabit is?
ma 04:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
:D :D A kollégáid is aláírták ugyanazt a szerződést amit te, ami konkrétan leírja a szabadság/betegszabadság/táppénz kategóriát is. Akkor mész amikor szeretnél. Vagy szabadságra se mehetsz mert te vagy a taxisofőr??
ma 04:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megoldják valahogy. Nem tartozol felelősséggel az ő bejutásukért.
ma 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!