Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez okés?

Szerintetek ez okés?

Figyelt kérdés
Szabin voltam múlt héten de beteg lettem, így írtam hétvégén hogy nem leszek munkatársaimnak és felettesemnek. Sajnos nem válaszolt és nem reagált senki. Ez normális? Mit gondoltok?

aug. 27. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ja.
aug. 27. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Kihúztad a gyufát, mert sokat voltál távol. Valószínűleg azt is gondolhatják, hogy kamutáppénz, hogy még nyaralhassál egy kicsit. Semmi jóra ne számíts, amikor visszamész. Valószínűleg kirúgnak.
aug. 27. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

2

Kirúgják, mert beteg lett? Hagyjuk már a hülyeséget.

A munkatársak bunkók, de nem kötelességük visszajelezni. Te szóltál, hogy beteg vagy, megtetted, amit kell. A többit szard le.

aug. 27. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
A kamutáppénzeseket igen, kirúgják. Ha már csak a gyanú is felmerül, onnantól gáz van.
aug. 27. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Nyilván gondolják, hogy kamu.

En gyárban dolgozok, sokan ezt csinálják. Ha nem rendszeres akkor nem szoktak elkuldeni.

Nagy kedvencem még mikor 5 napos leallas, ki van rá irva a szabi es a kollega elmegy tappenzre. A bentmaradt szabi alatt meg te helyettesitsd.

aug. 27. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De ez honnan az istenből jön, hogy kamu??
aug. 27. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

500 fős gyárban dolgozok, kb 20 kollégat tudnék mondani aki 4-5 napos szabi után tol egy hét tappenzt.

Nyilván nem 100% a kamu tappenz de a nagy része az.

Hozzáteszem el tudom fogadni hogy kiég az ember az egész éves munkatol.

aug. 27. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem meg mindenki szabin van.
aug. 27. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
A hatos nem érti, pedig világosan leírtuk. Azért nem válaszolnak neki, mert azt gondolják, hogy ez már kamutáppénz.
aug. 27. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezo azért ne stresszelj rá. Max lesz egy két kellemetlen pilantas a főnök es a kollégák részéről de ha nem volt veled egyeb baj akkor nem küldenek el.
aug. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!