Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Így tényleg soha nem lehetek...

Így tényleg soha nem lehetek betegszabadságon?

Figyelt kérdés
35 kilométerre van az otthon a munkahelyentől. De nem ez a probléma. Hanem az hogy ha én beteget jelentek 3 kolégám automatikusan nem tud be menni dolgozni mert ők járnak velem , se jogsi se autó, nekik. Ez Németországban. Pedig nagyon meg vagyok fázva és gyenge is vagyok. És még is felelős vagyok értünk mert ők meg szeretnének dolgozni... Ha kerdeznétek eddig hogy bejártak be nélkülem , hát egy másik kolléga vitte innen őket ( egy városban lakunk) csak a másik kolléga épp ezt unta meg. Valami tipp?

febr. 4. 03:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jól olvasod. Úgy dolgoznak ilyen távolságból hogy se autó semmi nincs nekik
febr. 4. 11:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11: De akkor, ha céges szállítás sincs biztosítva, feltételezem, hogy a hely beleírja a munkaerőt kereső hirdetésekbe, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik állandó jelleggel meg tudják oldani az odajutást.
febr. 4. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor így jártak, én továbbra se értem hogy ezt miért lenne a te dolgod megoldani, vagy mi közöd van ehhez. :D
febr. 4. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:

@10es a szerzödesben az van benne hogy a munkäs köteles megoldani a melohelyre bejutäsät öneröböl.

Vannak olyan kollegäim akik 50-60kmröl järnak be öfivel.

Irtam, busz, vonat repülö, taxi, bicikli, repülöszönyeg... Az ö gondjuk... Ha nem jutnak be az az ö gondjuk...

febr. 4. 11:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

szoktam látni ilyen hirdetéseket, hogy külföldi munka, csapatonként 1 autó megléte kötelező.

Kérdező, mi a fontosabb? A te egészséged, vagy hogy a kollégákért feláldozd magad? Akik a következő nap leléphetnek, és soha többé nem látod őket.

febr. 4. 13:00
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Úgy jelentkeztek ezek az autó nélküliek hogy arra számítottak hogy majd valaki mindig hozza és viszi őket? Ha igen, akkor így jártak. Én a helyedben sz*rnék rájuk.
febr. 4. 15:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Und meg te is. Ennyi.
febr. 5. 08:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett végül? Remélem nem mentél tegnap dolgozni. A többiek oldják meg ahogy tudják, hívjanak taxit.
febr. 5. 08:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Még annyiból lehet ez nehéz helyzet a kérdezőnek, hogy feltételezem egy szálláson laknak, a 3 kolléga így otthon maradna és csesztetné a kérdezőt, meg kiközösítenék valószínűleg.

Nehéz helyzet tényleg. Mit tettél végül?

febr. 5. 11:37
 20/24 anonim ***** válasza:
19: Annyit ír, hogy egy városban laknak. És egy szóval nem említi, hogy munkásszálláson élne.
febr. 5. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!