Betegszabadság és táppénz alatt tilos bármiféle tevékenységet végezni a Facebookon?
Az világos, hogy ha valaki beteget jelent, és utána kipostolja, hogy kocsmázik, moziban vagy koncerten van, vagy kirándul, akkor az bukta, mert egyértelmű, hogy csak kamuból jelentett beteget, jogosan rúgják ki.
De otthonról is tilos postolni? Olvastam már több olyan esetről -pár napja itt is írta valaki kommentben- hogy valaki betegség alatt megosztotta, hogy otthon éppen xy filmet nézi, vagy xz ételt eszi, vagy egyszerűen csak kommentelt valahova, és utána a felettese privát üzenetben vagy a betegség utáni első munkanapon bent kérdőre vonta, hogy hogy tudott Facebookozni vagy filmet nézni, ha annyira beteg volt. Ilyen tényleg megesik? Már ennyi is tilos? Az embernek ilyenkor csak feküdnie kell és a plafont bámulni?🤔
Mint ahogy mondtam, előfordulhat az ilyesmi, de szerintem a legtöbb helyen pont leszarják.
Miért, mi van akkor, hogyha betegszabin vagy hosszabb ideig és mondjuk egyedül élsz és meglátnak, hogy vásárolsz? vagy ilyenkor szerinted éhen kell inkább halni?
Nem lehet akkor kimenni a lakásból, meg felmenni a netre, mert biztos kamuztál és nem is vagy beteg?
Wtf?
Ezek a főnökök telejsen agyatlanok?
Szerintük csakis kómás betegek maradnak otthon táppénzen? Agyam eldobom, és áldom az eget, hogy nem KKV-ban dolgozom.
9
De milyen hazugság?
Fájt a torkom, folyt a taknyom - otthon maradtam. Ebben az állapotban miért ne tudnék telefonozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!