Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Így tényleg soha nem lehetek...

Így tényleg soha nem lehetek betegszabadságon?

Figyelt kérdés
35 kilométerre van az otthon a munkahelyentől. De nem ez a probléma. Hanem az hogy ha én beteget jelentek 3 kolégám automatikusan nem tud be menni dolgozni mert ők járnak velem , se jogsi se autó, nekik. Ez Németországban. Pedig nagyon meg vagyok fázva és gyenge is vagyok. És még is felelős vagyok értünk mert ők meg szeretnének dolgozni... Ha kerdeznétek eddig hogy bejártak be nélkülem , hát egy másik kolléga vitte innen őket ( egy városban lakunk) csak a másik kolléga épp ezt unta meg. Valami tipp?

febr. 4. 03:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20, ezért lenne jó tudni, hogy most ez mi mégis. Mert ilyesmi munkákra, általában van egy lakóház benne sok melós, illetve egy melós-sofőr. Azért is hirdetnek így, hogy saját autó megléte kötelező (csapatonként).
febr. 5. 12:27
 22/24 A kérdező kommentje:
Dehogy nem .. most is dolgozok
febr. 6. 08:41
 23/24 anonim ***** válasza:

mindenki a sajät poklänak koväcsa...

akad ismerös aki nem jelentett beteget egy kis megfäzäs miatt, ami räment a szivere, leszäzalekoltäk es kapta a csodäs 28 ezer forintos rokkantsegelyet nyugdijig...

febr. 6. 08:48
 24/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen nyámnyila tutyimutyi vagy akkor tényleg sosem mehetsz el betegszabira, fuvaroztasd balek módjára a kollégáidat, gondolom nem is adnak bele a benzinpénzbe.
febr. 6. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!