Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit érnek ezek a genetikai...

Mennyit érnek ezek a genetikai kombinált tesztek?

Figyelt kérdés
12 hetesen ultrahangos vizsgálat alapján minden rendben, nyílván ez is olyan, hogy mindent ott sem lát az ember, a kombinált tesztem alacsony kockazat down 1:11000 patau és edwards 1:20000 ezek alapján kell aggòdnom? 33 éves vagyok, és down szindròmás a testvérem, genetikus azt mondta ez nem örökölhető betegség, mégis teszt alapján 1: 11000 és nem 20000 tùl gondolom?
ma 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha van családi érintettség, én nem csak kockázatbecslést csináltattam volna, hanem a komolyabb genetikai vizsgálatot.
ma 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez csak statisztikán alapuló teszt. Alapvetően negatívnak is vehetenéd, de még így is lehet, pont az az egy lesz.

Mint ahogy másnak 1:25 aránynál is makk egészséges gyereke születik.

Ha nem bízol benne, csináltas dns alapú tesztet, az nem a starisztikán alapszik. (Családi anamnézis, életkor, betegségek..stb..).

Persze pénzbe kerül, nekem egyik gyereknél sem volt ilyen szép számom, még is jól vannak.

ma 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Nifty vagy prena.tobb szazezer de fizessetek ki....
ma 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat, 1 válaszòlò ez nem örökölhető betegség! Meglátom mi lesz 20 hetes genetikain, doki szerint minden rendben.
ma 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
De ha már tudtad, hogy nem akarsz nipt-et, hanem vársz a kövi genetikai uh-ig,akkor mi a kérdésed?
ma 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!