Volt olyan kérdés, amin nagyon kiborultatok?
Amit az utolsó írt, arra én is emlékszem...
Egyszer egy olyan kérdésbe futottam bele, ahol az anyuka már hónapok óta reggel nurofenezte a gyereket, mert ha nem kap "kezelhetetlen és hisztis". Talán akkor volt hat hónapos a baba.
2013. máj. 7. 10:40
Tényleg? Ezen meglepődtem :) Nem most volt.
2013. máj. 7. 10:42
Én azon "borultam ki" egyszer mikor leírja az anyuka, hogy vett őszibarackos bébiételt, és otthon jött rá, hogy van benne cukor. Ezért gyorsan elment és vett őszibarack befőttet, és azt adta inkább a gyereknek... (Nemcsak, hogy jóval cukrosabb, de még tartósító is van benne. Mennyivel jobb is az szegény gyereknek).
Ja meg a másik. Kérdező arra volt kíváncsi, hogy akiknél bevált a szex a szülés megindítására, az a nő, hogy-hogy nem esik teherbe rögtön szülés után, hiszen a spermiumok 1-2 napig életképesek..... Bár lehet ez csak kamu kérdés volt, nem tudom. Csak remélem, hogy ennyire nem buták az emberek.
2013. máj. 7. 10:49
Bogikás kérdés. A nőnek van egy 3 és egy 2,5 éves gyereke. (???) Az egyik kérésben írja, hogy a 2,5 évessel kergetőzik, bírkózik, ütögeti a popsiját, az ezutáni kérésében pedig kétségbe van esve, hogy a 3 éves agresszív, hiperaktív, de váltig állítja, hogy otthon nem lát ilyet. :)
2013. máj. 7. 11:02
Igen néha vannak elég fura kérdések!!:) Mondjuk én személy szerint: Terhes vagyok szerintetek? - kérdésektől vagyok ki!! Miért nem vesz tesztet? Mi nem látunk bele a pocijába!!:):)
2013. máj. 7. 11:05
16/25 A kérdező kommentje:
én főzés, vagy a fiammal játék közben néha elgondolkodom egy -egy kérdésen, hogy hogy lehet ráütni egy 5 hónaposra, mert sír, vagy hogy Nurofent ad a "hisztis" pici babának. Van, hogy a mai napig eszembe jutnak ezek a kérdések és szinte agresszíven leugatja a válaszadót, ha megkérdezik miért üti a babát! Én ezeken nagyon ki tudok akadni. Az én fiam is pörög ezerrel, mégsem csapnék rá soha, sem nyugtatóként nem adnék neki semmilyen gyógyszert. Kíváncsi lennék azért, hogy ezekről tud a védőnő?? Valószínű nem
Hát igen, sokan bajban lennének, ha hirtelen megjelenne minden kérdésnél a kérdező neve, címe. :)
2013. máj. 7. 11:30
amikor az 5 hónapos pici babája anyukának nem tud elaludni és üvölt,erre anyuka jól rávág a babára amitől még jobban sír.. istenem ..ez a minap volt a kérdés!
2013. máj. 7. 16:20
19/25 A kérdező kommentje:
18-as: igen, arról a pici babás esetről beszéltem :-( és ki lehet borulni így ismeretlenül is :-(
Az összes olyan kérdés kiborít, ahol az anyukák nagy büszkén leírják, hogy a kisbabákat (újszülötteket is) sírni kell hagyni, nem szabad felvenni, mert ha tiszta a pelenkája, nem éhes, nem fázik stb akkor ha sír, az hiszti, és ha felvesszük, megszeretgetjük, akkor "elkapatjuk".
2013. máj. 8. 06:49
Kapcsolódó kérdések: