Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Kedves 11.39! Nem ez a szomorú, hanem a Te kommented!
Tanuld meg élvezni és ne csak túlélni az életed!!!
Savanyú a szőlő???
Nekünk az az undorito,amit te ide irogatsz.Ha ennyire nem vagy megelégedve sem önmagaddal,sem az ember társaid életével,akkor a f.-nak irsz ide????Különben is semmi közöd ahoz,hogy más hogyan élvezte ki az életét,nekünk ez volt a buli,neked meg lehet az,hogy elmész egy zene táborba,és orgitális orgiát csaptok esténként.Érted!
Nekünk igy neked ugy.Meg vagy elégedve az életeddel,mi is,csak te lehet,már huszun egynéhány évesen egy begyepesedett agyu anya vagy,de mi nem.Nekünk hiányzik a buli,a szorakozás,de nem hagyjuk a gyerekünket magára,hogy végig k,-éljük az éjszakát egy idegennel.
Mi itt nagyon megértettük egymást,és nem is volt balhé,amig te ide nem keveredtél,de könyörgöm,ennyire fáj neked,ha mi nem ugy éltük ahogyan te???????Te beléd ez lett nevelve,és lehet az egész életedet zárt ajtok mögött töltötted,és meg lett mondva mi a jo,mi nem.Mi meg addig mig te a jo kislányt játszottad,szar-tunk a szabályokra,és élveztük az életet.
Én 30 vagyok és 7 hónapos a kisfiam.
Mondhatni szerencsém van, mert az életemet nem forgatta fel teljesen a baba érkezése. Moziba gyakran járunk, a barátnőimmel hetente találkozunk. Ha valahova elakarok/elakarunk menni a mama szívesen vigyáz az unokára. De ha arról van szó, apa is megeteti, megfürdeti stb, így nem kell hazasietnem egy-egy csajos délutánról. Én annak viszont örülök, hogy a barátnőimmel nem csak a gyerek a téma, nincs is még mindenkinek babája.
De sok mindent csinálunk most már hármasban is, a babával is voltunk már strandon, kirándulni, rokonoknál látogatóban, sehol nem volt vele gond.
Mi amúgy úgy vagyunk vele, ha gyerek nélkül el is megyünk valahova, pár óra múlva azon vesszük észre magunkat, hogy már sietnénk haza a babócához, mert hiányzik. :))
Viszont az tény, hogy amióta itthon vagyok, én sem sminkelem magam és hajam is csak gyors összekötöm.
Nekem az hiányzik, hogy most már nem úgy van, hogy gondolok egyet aztán elugrok fodrászhoz vagy kozmetikushoz vagy akárhova, hanem attól is függ, hogy napközben tud-e valaki figyelni a babára. De hát azt hiszem, ez legyen a legkisebb problémám. :))
Zenetabor :D LOL
ez jooo hahaha
tudjatok mire vagyom?? egy hideg tokaji edes szamorodnira :)
sut a nap mi meg itt kuksolunk a szobaba az uve sugarzas miatt :(
Szerintem itt mindenki kedves volt.
Voltak akik mondtak, hogy sosem jartak bulizni megsem szoltak le oket.
Voltak akik irtak, hogy mindig buliztak es megsem szoltak le oket (rajtad kivul senki).
Szerintem Te vagy itt az egyetlen aki itelkezik masok felett!
Semmi jogod hozza!!
Ha minden este masik pasival dugatnam magam semmi kozod nem lenne hozza!!
Nem teszem es mast sem, igy okod sincs itelkezni nem hogy jogod!!
Veled sem az a bajunk, ugy elsz mint mi!!!
Hanem az, hogy pocskondiazol minket!!
Meg, hogy a Te anyukad miket csinal...
konyorgom Te 19 vagy anyukad nem hiszem, hogy fiatalabb 40 evesnel.
Mi 20-37 evesekig vagyunk.
En pl csak 6 evvel vagyok idosebb nalad...ne hasonlitgass anyukadhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!